باسلام و خسته نباشید
من خانمی 25 ساله ام که 8 ساله ازدواج کردم و یه دختر هفت ساله دارم و که ساله که از ای یو دی برای جلوگیری استفاده میکنم تقیربا 3 هفته پیش بود که متوجه 4 تا خال در نزدیک واژنم شدم با جستجو تو اینترنت متوجه شدم زگیل تناسلیه وقتی به دکتر هم مراجعه کردم دکتر هم همین تشخیص رو داد و برام آزمایش پاپ اسمیر انجام دادکه نتیجه نامشخص بود چون در شهرستان کوچکی هستم و امکانات خوب نیست دوباره برام ازمایش پاپ اسمیر و کورتاژ رحم نوشتن که گفتن به ازمایشگاهی در مرکز استان برم و انجام دادم چون و نتیجه رو گرفتم دکترم الان مرخصی هستن و تا هفته آینده نمیان من واقعا نگرانم و استرس دارم اگه لطف کنید و بگید نتیجه ازمایش چی هست ممنون میشم
ازمایش پاپ اسمیر به شرح زیره:
statement of specimen adequacy:satisfactory
miicrobiology:consistent with candida
epithelial cell abnormality(squamous:within normal limit
epithelial cell abnormality(glanduar:within normal limit
reactive and reparative changes: oderate inflammation
recomendation:please repeat after treatment
و ازمایش کورتاژ رحم:
summary of section: multiple pieces in one block embedded 100%
labeled as endocervical curretage: fraqments of stratified squamous epithelium presence off cell compatibele
with koilocytes(hpv infection ) ,sponqiosis, dyskeratotic cell & inflammation.
fraqmentes of endocervical tissue with acute & chronic inflammation
please see note
note: clinical correlation is recommended
تورو خدا به من زود جواب بدید نه روز دارم نه شب در ضمن من چند وقت پیش قرص چاقی خوردم چون وزنم 50 بود با قد 170
که باعث شد صورتم پرجوش بشه که سریع قرصا رو قطع کردم و رفتم دکتر پوست که راکوتان و پریدنیزولون بهم داد که از بعد از چند وقت که اینارو میخوردم زگیل در اوردم آیا میشه زگیل در اثر مصرف اینا باشه چون من باکسی دیگه ارتباطی نداشتم توروخدا کمکم کنید
راه درمانش هم بهم بگید ممنووووووووووووووونم
من خانمی 25 ساله ام که 8 ساله ازدواج کردم و یه دختر هفت ساله دارم و که ساله که از ای یو دی برای جلوگیری استفاده میکنم تقیربا 3 هفته پیش بود که متوجه 4 تا خال در نزدیک واژنم شدم با جستجو تو اینترنت متوجه شدم زگیل تناسلیه وقتی به دکتر هم مراجعه کردم دکتر هم همین تشخیص رو داد و برام آزمایش پاپ اسمیر انجام دادکه نتیجه نامشخص بود چون در شهرستان کوچکی هستم و امکانات خوب نیست دوباره برام ازمایش پاپ اسمیر و کورتاژ رحم نوشتن که گفتن به ازمایشگاهی در مرکز استان برم و انجام دادم چون و نتیجه رو گرفتم دکترم الان مرخصی هستن و تا هفته آینده نمیان من واقعا نگرانم و استرس دارم اگه لطف کنید و بگید نتیجه ازمایش چی هست ممنون میشم
ازمایش پاپ اسمیر به شرح زیره:
statement of specimen adequacy:satisfactory
miicrobiology:consistent with candida
epithelial cell abnormality(squamous:within normal limit
epithelial cell abnormality(glanduar:within normal limit
reactive and reparative changes: oderate inflammation
recomendation:please repeat after treatment
و ازمایش کورتاژ رحم:
summary of section: multiple pieces in one block embedded 100%
labeled as endocervical curretage: fraqments of stratified squamous epithelium presence off cell compatibele
with koilocytes(hpv infection ) ,sponqiosis, dyskeratotic cell & inflammation.
fraqmentes of endocervical tissue with acute & chronic inflammation
please see note
note: clinical correlation is recommended
تورو خدا به من زود جواب بدید نه روز دارم نه شب در ضمن من چند وقت پیش قرص چاقی خوردم چون وزنم 50 بود با قد 170
که باعث شد صورتم پرجوش بشه که سریع قرصا رو قطع کردم و رفتم دکتر پوست که راکوتان و پریدنیزولون بهم داد که از بعد از چند وقت که اینارو میخوردم زگیل در اوردم آیا میشه زگیل در اثر مصرف اینا باشه چون من باکسی دیگه ارتباطی نداشتم توروخدا کمکم کنید
راه درمانش هم بهم بگید ممنووووووووووووووونم