mehran25 نوشته است:
m1989 نوشته است:
mehran25 نوشته است: سلام
من پست مربوط به فولیکول تخمدان را بدقت وچندین بار خوندم واز این بابت بازم ممنونتونم
دقیقا" همین جمله رو(( فوليكول حفره دار پاره ميشه و تخمك به سمت شكم ازاد ميشه و باقيمونده ی فوليكول حفره دار جسم زرد ناميده ميشه. ))دکتر گفتن که تو همسر شما فولیکول بخاطر پوسته کلفتش ازاد نمیشه واگه قرص تحریک تخمدانم بدیم تبدیل به کیست میشه وما میخوایم با لاپاراسکوپی این فولیکولا رو که ازاد نشدن وتبدیل به کیست شدن و با لیزر بسوزونیم در ضمن گفتن که چون هنوز یه سال از ازدواجتون نگذشته بعده سه ماه بیاین وهیچ دارویی ندادنسوالی که الان بنده از خدمتتون دارم اینکه با این تفاسیره دکتر ممکنه خانم بنده باردار بشن؟
چنددرصد احتمال بارداری بدون هیچ دارویی بعده سه ماه ا وجود این مشکل وجود داره؟
یادمم رفت از دکتر در مورد فولیک اسید سوال کنم بنظرتون مصرف کنن بهتر نیست؟
واقعا" نگرانم![]()
بازم ممنون
سلام
1 و 2. PCOD بارداری رو سخت میکنه اما بازم احتمال بارداری صفر نیست؛ درصد خاصی رو نمیشه ارائه داد دوست من.
3. مصرف اسید فولیک مشکلی نداره و از جمله واجبات پروسهی قبل و بعضا حین بارداریست؛ با پزشکتون در این مورد صحبت کنید.
ممنون که مهربانه و در اولین فرصت فرصت جواب سوالمو میدین
یعنی تنها را درمان واسه مشکله ما همون لاپاراسکوبیه؟
بنظرتون عمل کنیم بهتره یا سه ماه بازم منتظر بمونیم ببینیم شاید حل شد ؟؟؟
سلام
اگه پزشکتون وقت لاپاراسکوپی رو به سه ماه بعد موکول کردن
من توصیه میکنم یا با خود ایشون یا با یه متخصص زنان دیگه در مورد خط درمان دارویی ترکیبی متفورمیـن + قرص ضد بارداری (الدی، مارولون، یاسمین و ...) مشورت کنید.
خط درمانی که براتون نوشتم روتینترین درمان دارویی برای فرد مبتلا به PCOD هستش.
پرواضحه که این صرفا یه توصیهست و نظر پزشک معالجتون در اولویته.
اگه پزشکتون وقت لاپاراسکوپی رو به سه ماه بعد موکول کردن
من توصیه میکنم یا با خود ایشون یا با یه متخصص زنان دیگه در مورد خط درمان دارویی ترکیبی متفورمیـن + قرص ضد بارداری (الدی، مارولون، یاسمین و ...) مشورت کنید.
خط درمانی که براتون نوشتم روتینترین درمان دارویی برای فرد مبتلا به PCOD هستش.
پرواضحه که این صرفا یه توصیهست و نظر پزشک معالجتون در اولویته.