aftab1363 نوشته است:
خب من مجرد هستم نمیتونم با کسی رابطه ی جنسی داشته باشم .. امکان داره بعد ها برام مشکل پیش بیاد....
به نظر شما خودارضایی عوارض روحی روانی نداره؟
سلام
ابدا منظورم این نبود که به طور خاص پارتنر جنسی از جنس مخالف داشته باشید
من همچنان اینجا هستم و انجام رابطهی جنسی قبل از ازدواج رو نه تأیید میکنم نه رد
معتقدم این موضوع به فرهنگ، اعتقادات، نحوهی نگرش و etc دو طرف اون ماجرا مربوط میشه خودارضایی، رابطهی جنسی با جنس موافق، رابطهی جنسی با جنس مخالف و ... در دستهی «فعالیتهای جنسی» (که در خط اول پست قبلی منظور من بود) قرار میگیرن و آلترناتیوهایی هستن که شما میتونید، به جای سرکوب کردن میل جنسیتون، انتخاب کنید.
اون درگیریهای روحی بعد از خودارضایی که فرمودید به بکگراند ذهنی غلط خود فرد و تلقی نادرست اون در اثر حرفای کوچه و بازاری از این موضوع برمیگرده
همونطور که میبینید به صورت خیلی واضح نوشتم "از نظر علم پزشکی" و نظر شخصی من نیست
اساسا اونچه که تحت عنوان Masturbation (خودارضایی) در رفرنسهای بینالمللی مطرح میشه تمرینی هستش به منظور تجربهی ارگاسم بهتر
مجددا تأکید میکنم
هر سه مورد فوق (به طور خاص دو مورد اول)، در علم پزشکی (به طور دقیقتر علم روانپزشکی) نه بیماری هستن و نه اختلال و مادامیکه مصداقی از پارافیلیا نباشن ابدا نیازی به مداخلهی پزشکی ندارن
از همین روی،
مشاهده میکنیم که
زمانی که خانمی (همچنین آقایی) از عدم ارگاسم رنج میبره و به روانپزشک مراجعه میکنه این سوال
"آیا در خلوت خودت هم ارگاسم رو تجربه میکنی؟"
جزو اولین سوالهاست و تجویزی جهت بهبود وضعیت فرد در رسیدن به ارگاسم ...