Firuze نوشته است:eli9000 نوشته است:Firuze نوشته است:eli9000 نوشته است: سلام منوهمسرم تو دوران عقدیم و من هنوز دخترم وپردم سالمه اما روز 27فروردین رابطه کمی داشتیم که منو خیلی نگران کرده میشه راهنماییم کنین
راستش مایع منی اصلا روی بدنم نریخته و نگرانی من از پیشاب هستش که میگن اسپرم داره البته من از ترسش 3 ساعت بعد از رابطه یه قرص لوونژسترول با دز 1/5 مصرف کردم اما بازم خیلی میترسم آیا بازم احتمال بارداری هستش؟
درضمن دوره های من معمولا 27روزه هستش و 17 فروردین پریود شده بودم الان با خوردن این قرص تاکی باید منتظر پریودشدنم باشم؟؟خیلی نگرانم گاهی وقتام حس میکنم زیرشکمم دوطرف تیرمیکشن ممکنه از عوارض قرص باشه یا باردارم؟؟؟؟
سلام
امیدورام منظورتون از یکی، یک برگ که حاوی دو قرص هست باشه..این قرص پریود رو چند روز جلو و عقب میندازه
چون در زمان خیلی مناسبی مصرف کردین نگران نباشین
نه من یکی مصرف کردم اما با دز1.5 اونی که دوتاییه دزش 0.75 هستش
خیلی نگرانم به نظرتون با وجود دختر بودنم وخوردن قرص اورژانسی 3 ساعت بعد رابطه فقط از طریق پیشاب احتمالش هست بازم؟
من تا کی باید منتظر پریود باشم؟
سلام
نه عزیزم اگر دوز 1.5 بوده همون یکی کافیه چون کلا تو این روش بارداری 1% یعنی 99% روش امنی هست..زمان پریود رو چند روز جلو و یا عقب میندازه بطور کلی اختلالات قاعدگی از عوارض این قرص است
موفق باشین
پس یعنی من خیالم راحت باشه؟توروخدا راست میگین؟
پس احتمالش نیست دیگه؟من حتی بعد رابطه کامل با آب سرد خودمو شستم
با خوردن این قرص امکان داره که پریودم دیرتر از زمان معمول هر ماه بشه؟