سلام!خسته نباشید!
من یه دختر 7 ساله دارم و خودمم 23 سالم هست!
توی این ماه اولین اقدام رو برای بارداری داشتم دقیقا تو روزهای 15.16.21 پریودم!
الان روز 42 پریودم هستم و هنوز عادت نشدم البته اینو هم باید بگم که من 2 ماه پیش تموم آزمایشات لازم رو برای پیش از بارداری انجام دادم که خدا رو شکر جواب تست ها عالی بود!
تا به حال پریودم بیشتر از 1 روز عقب نیافتاده بود تا اینکه این ماه اقدام کردیم اما الان که 12 روز از زمان پریودم گذشته و باید 11 روز پیش پریود می شدم نشدم!
علائم بارداری رو دارم.زیر دلم و سینه م تیر می کشه و داخل رحمم احساس سنگینی می کنم و بی نهایت هم خسته و کسل هستم!
تنها نگرانی من بی بی چک هایی هست که میذارم و همینطور آزمایش بتایی که یک هفته ی پیش دادم!
تا همین امروز تموم بی بی چک هام منفی شده جواب آزمایش بتا هم که دادم منفی بود!
می خواستم بدونم دلیلش چی می تونه باشه؟
با وجودی که مطمئنم باردارم و پریودم نشدم اما بی بی چک نشون نمیده!
درضمن به هیچ وجه استرس و اضطراب ندارم.فقط همین برام سواله!
من یه دختر 7 ساله دارم و خودمم 23 سالم هست!
توی این ماه اولین اقدام رو برای بارداری داشتم دقیقا تو روزهای 15.16.21 پریودم!
الان روز 42 پریودم هستم و هنوز عادت نشدم البته اینو هم باید بگم که من 2 ماه پیش تموم آزمایشات لازم رو برای پیش از بارداری انجام دادم که خدا رو شکر جواب تست ها عالی بود!
تا به حال پریودم بیشتر از 1 روز عقب نیافتاده بود تا اینکه این ماه اقدام کردیم اما الان که 12 روز از زمان پریودم گذشته و باید 11 روز پیش پریود می شدم نشدم!
علائم بارداری رو دارم.زیر دلم و سینه م تیر می کشه و داخل رحمم احساس سنگینی می کنم و بی نهایت هم خسته و کسل هستم!
تنها نگرانی من بی بی چک هایی هست که میذارم و همینطور آزمایش بتایی که یک هفته ی پیش دادم!
تا همین امروز تموم بی بی چک هام منفی شده جواب آزمایش بتا هم که دادم منفی بود!
می خواستم بدونم دلیلش چی می تونه باشه؟
با وجودی که مطمئنم باردارم و پریودم نشدم اما بی بی چک نشون نمیده!
درضمن به هیچ وجه استرس و اضطراب ندارم.فقط همین برام سواله!