سلام کسی درمورد بکارت کنگره ای اطلاع داره؟دکتر گفت ماله شما کنگره دار و الاستیکه و گشادهم هست!!!
talalo2 نوشته است: سلام کسی درمورد بکارت کنگره ای اطلاع داره؟دکتر گفت ماله شما کنگره دار و الاستیکه و گشادهم هست!!!
m1989 نوشته است:narguess نوشته است: نوشته fimbenalud خب يعني چي ؟
سلام
من تا به حال چیزی در مورد نوع این بکارتی که نوشتید نشنیدم و نخوندم
شاید من اشتباه کنم نمیدونم، اما من احساس میکنم اشتباه تایپی باشه!
نزدیکترین نوع بکارتی که به "fimbenalud" شباهت داره Fimbriated Hymen هستش که بکارت حاشیهدار یا ریشهدار نامیده میشه.
در تصویر زیر انواع بکارت رو میتونید ببینید شایدم به خاطر شکلی که Fimbriated Hymen داره پزشکتون اون رو "شیپوری" نامگذاری کرده!
- توجه: تصویر کوچک شده است،
برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید!
narguess نوشته است:m1989 نوشته است:narguess نوشته است: نوشته fimbenalud خب يعني چي ؟
سلام
نزدیکترین نوع بکارتی که به "fimbenalud" شباهت داره Fimbriated Hymen هستش که بکارت حاشیهدار یا ریشهدار نامیده میشه.
در تصویر زیر انواع بکارت رو میتونید ببینید شایدم به خاطر شکلی که Fimbriated Hymen داره پزشکتون اون رو "شیپوری" نامگذاری کرده!
ممنون از پاسختون
يعني ارتجاعيه ؟؟ گفت خون ريزي ندارم
saminov نوشته است: سلام ایا رابطه جنسی از مقعد باعث اسیب یه یکارت بشه ؟ در صورتی که باعث دردو خون ریزی باشه؟
mahshid1366 نوشته است: سلام خواهش میکنم کمکم کنید.دیشب موفق به دیدن پرده بکارتم در آینه شدم،اما باور کنید از ترس دیشب خوابم نبرد.چیزی که من دیدم یک سوراخ بود که دورش را غشا صورتی رنگ پوشانده بود،آیا بکارت همین است یا چون ازاله شده سوراخ دارد؟خواهش میکنم جواب بدید و نگوئید به پزشک مراجعه کنم چون اصلا امکانش را ندارم سوالم این است آیا پرده بکارت سالم وسطش سوراخ دارد و اطرافش پوشیده است یا بکارت ازاله شده دارای سوراخ است و بکارت سالم اصلا سوراخ ندارد؟خواهش میکنم کمکم کنید با تشکر
Aysan75 نوشته است: سلام آقای دکتر. من خودارصآیی میکنم .امروز حالم خیلی بد شدم لباسامو درآوردم به غیر از شورتم...بعدمتکای زیر یرم رو برگردوندم از گوشش یه آلت تناسلی درست کردم..یعنی انقدر گوشه ای متکارا چرخوندم که مثل آلت تناسلی مرد شد..بعد همونطوری با شورت نشستم روشو خودمو بدلا پایین کردم تا ارضا شدم چقدر احتمالش وجود داره که پرده بکارتم آسیب دیده با پاره شده باشه.من شورت پام بود.همیشه همینطوری خود ارضایی میکنم.
narguess نوشته است:m1989 نوشته است:narguess نوشته است: نوشته fimbenalud خب يعني چي ؟
سلام
ممنون از پاسختون
يعني ارتجاعيه ؟؟ گفت خون ريزي ندارم
tammna نوشته است: سلام خدمت دکتر محترم
من چند روز پیش برای معاینه پرده بکارت دکتر رفتم و به من گفت پرده من نوع هلالی هست و خیلی هم نزدیکه و زود هم پاره میشه باید مواظب خودم باشم
حالا میخوام اطلاعاتی در مورد پرده هلالی به من بدید و اینکه میدونم پرده بدون دخول پاره نمیشه پس چرا به من گفت مواظب باشم؟؟؟؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|