- سلام با تشکر از سایت خوبتون
1.من دو بار برای معاینه پرده بکارت رفتم.دکتر اولی به من گفت پرده تو از نوع حلقوی هستش و یه متخصص رو بهم معرفی کرد کفت برو پیشش تا اونم معاینه کنه و بهت گواهی سلامت بکارت بده.پیش یه دکتر دیگه رفتم اون گفت پرده تو معمولی هست و خونریزی هم داری ولی با توجه به آمادگی حین رابطه میتونه خونریزی تو کم یا زیاد باشه.حالا من میخام بدونم حرف کدوم دکتر درسته ؟البته این رو هم بگم که خواهر و مادرم هم حلقوی ارتجاعی بودن و خونریزی نداشتن و اینکه من دو سال پیش حین شستشو در حمام انگشتم(2بندانگشتم) با داخل واژنم رفت و سریع اون رو بیرون کشیدم ولی نه خونی دیدم و نه دردی داشتم.
2.من وهمسرم یک ماه دیگه عروسیمونه و تا 3سال قصد بچه دار شدن نداریم.خودم تصمیم داشتم قرص مصرف کنم ولی تو اینترنت خوندم که قبل مصرف قرص حتمن باید با دکتر مشاوره کنی به همین خاطر به دکتر گفتم موضوعو اونم گفت ال دی مصرف کن ولی هیچ مشاوره یا آزمایش نداشت که؟
3.من در 2 سال دوره عقدم تقریبا 6 دفعه از روش اورژانسی اچ دی مصرف کردم البته هیچ رابطه ای نداشتیم فقط سطحی بوده ولی من به خاطر وسواس فکری و اینکه خاطرم راحت شه اورژانسی قرص میخوردم هیچ دفعه هم خونریزی نداشتم فقط یکم حالت تهوع داشتم و اینکه اوایل پریودی منظمی داشتم هر 23ماه .ولی این اواخر نامنطم شده سری قبل 3 فروردین پریود شدم تا دهم. بعد 18 ماه اورژانسی قرص خوردم و دوروز بعدش به مدت 3روز خونریزی خیلی کمی داشتم .الان هم که هنوز پریود نشدم .میخام بدونم اون خونریزی سه روزه واسه چی بوده؟به خاطر قرص؟پس چرا دفعات قبل اینطور نبوده؟البته تست بارداری زدم موردی نداشته.
4.دویدن تو دوره ی پریودی خطری داره؟خوبه یا بد؟
======
ویرایش شده توسط ناظر انجمن
علت ویرایش: انتقال به تاپیک مرتبط
-----------------