1360maryam نوشته است:m1989 نوشته است:1360maryam نوشته است: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر و کاربران خوب سایت
آقای دکتر من بدلیل داشتن کیست آندومتریوز از بهمن 92 طبق دستور دکترم شروع به خوردن قرص ضدبارداری HD و دانازول کردم در ابتدا کیست اندازه 35*40 داشت ولی بعد از 2 ماه مصرف در تاریخ 93/1/30 بعد از مراجعه به پزشکم اندازه کیست به 22*25 رسید که دکترم تجویز 2ماه دیگر از داروهای بالا را داد. در تاریخی که مراجعه کرده بودم روز 10 پریودم بود که دکترم گفت ایرادی نداره و از همانروز شروع به خوردن قرصها کردم و به تبع تاریخ پریودم به هم ریخته طبق محاسبات من باید روز 18 اردیبهشت پریود می شدم که از روز 25 اردیبهشت لکه بینی به رنگ قهوه ای دارم و امروز که روز شنبه است خیلی خیلی کم شده در کل این سه روز لکه بینی خیلی کم بوده. حالا با توجه به اینکه قرص دانازول قرصه ممنوعه در دوران بارداری می باشد می خواستم بدانم این لکه بینی همان پریودم است یا احتمال بارداری وجود دارد؟ در ضمن از روز 21 اردیبهشت قرص دانازول نخوردم
======
ویرایش شده توسط ناظر انجمن
علت ویرایش: انتقال به تاپیک مرتبط
-----------------
سلام
دوست من،
اینجا هر کاری باشه من انجام میدم! اما به جان خودم پیشگویی و غیبگویی و این داستانها رو بلد نیستم!
ببینید دوست خوبم
خیلی سادهست!
این تاپیک یه تمپلیت 6 سواله به شکل زیر داره:
سلام،
من x سال سن دارم :
1 - قاعدگی منظم دارم.
2 - طول دوره 28 روز است.
3 - دوره خونریزی 7 روز است.
4 - آخرین بار 7-10-88 خونریزی من شروع شد.
5 - در تاریخ 21-10-88 یک رابطه جنسی داشتم.
6 - شرح حال: رابطه جنسی محافظت نشده بود و منی داخل واژن من تخلیه شد.
آیا احتمال بارداری در من وجود دارد؟
مادامیکه به هر 6 سوال به صورت دقیق پاسخ داده نشه، نه من و نه دوستانم نمیتونیم کمکتون کنیم!
الان در توضیحات شما
من نه شرح رابطه رو میبینم
نه روزی که رابطه داشتید
این دو مورد رو هم بنویسید تا بلکه بشه دست شما رو گرفت!
1- من 32 سالمه
2- قاعدگی منظم دارم 27 روزه و طول سیکلم 7 روزه
3- آخرین بار شروع پریود از 93/1/21 و اتمام دوره 93/1/27
4- در تاریخ 93/1/30 یعنی روز 10 سیکل رابطه محافظت نشده داشتم و منی داخل واژن تخلیه شد
از همان شب شروع به خوردن قرص ضد بارداری و دانازول کردم
آیا احتمال بارداری در من وجود دارد؟
سلام
مرسی که به قوانین فروممون احترام میذارید
شرایط سادهای ندارید دوست من
روی کاغذ و از نظر تئوری رابطهی پرخطری در تایم تخمکگذاری داشتید
مصرف قرص ضدبارداری HD هم به درستی انجام نشده
شواهد فعلی نشون میده احتمال بارداری (ولو کم باشه) وجود داره
و در حال حاضر بهترین کار اینه که تشریف ببرید آزمایشگاه و تست بتا بدید تا از بارداری یا عدم اون مطمئن بشید.