setare_00 نوشته است: میدونم نمیشه ولی دلم درد میکنه این دل درد واسه چیه
دوست عزیز
علایمی مانند دلپیچه،تکرر ادرار، و.... که می شنوید هیچکدام علایم و نشانه قطعی بارداری نیست
بهترین راه دادن آز بتا هست که به جواب قطعی برسید
setare_00 نوشته است: میدونم نمیشه ولی دلم درد میکنه این دل درد واسه چیه
Ida_ نوشته است: با سلام. چند روز پس از مصرف لوونورژسترول فرصت دارم برای قاعدگی؟ الان هشتمین روزه که این قرص رو مصرف کردم و خبری نیست! همیشه روز 7 میشدم
mrs_fateme نوشته است: سلام دوستان. من یکی دو ماهه اقدام به بارداری کردم.
سیکل من معمولا 27 روزه هست. این ماه در روزهای 8 -11 -13 -17 سیکلم رابطه داشتم.
به غیر از منتظر موندن برای تاخیر در شروع پریودم ، راهی هست که زودتر به نتیجه برسم که
باردار هستم یا خیر ؟؟؟ ظاهرن baby chek هم به این زودی نتیجه رو مشخص نمیکنه !!
آز بتا از کی جواب میده ؟؟راستی امروز 19 روز سیکلم هستش. ... ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
با تشکر
behnam_safa104 نوشته است: سلام دوستان
همسرم در روز 27 اردیبهشت پریودیش تموم شد. ما در روز 28 اردیبهشت باهم از طریق واژن رابطه داشتیم. بعد به صورت اورژانسی چند دقیقه بعد از قرص HD استفاده کرد.
دیروز که می شه 3 خرداد خون ریزی داشت و انگار دوباره پریود شده. آیا این طبیعی؟؟؟
باتشکر
sheyda88 نوشته است: سلام خسته نباشید.اقای دکتر من 26 ام هر ماه پریود میشم.24 ام اردیبهشت من با نامزدم رابطه بدون دخول داشتم یعنی 2 روز مونده به پریود شدنم.پوزیشن نزدیکی طوری بود که من روی ایشون بودم.موقع انزال ایشون من سریع پا شدم و کمی از منی بالای الت من مالیده شد ولی فک نکنم نزدیک واژن مالیده شده باشه.رابطه در حد مالش بوده ودخولی نداشتیم و بالافاصله من خودمو با مایع و اب شستم.6 ساعت بعد من 1 قرص لوونوژسترل خوردم ولی قرص بعد رو که 12 ساعت بعد باید می خوردم 5 ساعت با تاخیر خوردم.الان 10 روز از خوردن اخرین قرص گذشته و من پریود نشدم.البته من یکم تنبلی تخمدانم دارم. می خواستم بدونم پریود نشدن برای تعویق خوردن قرص دومه یا من حامله شد؟ممکنه از عوارض قرص باشه این تعویق؟خیلی استرس دارم . لطفن سریعتر جواب بدین
Ida_ نوشته است: چند روز بعد از نزدیکی تست بتا درست جواب میده؟من روز 14 متاسفانه رابطه پر خطر داشتم. قرص لوونورژسترول رو هر دوتارو یکجا مصرف کردم. اکثرا بعد از 7 روز میشدم ...الان 9 روز میگدره و من قاعده نشدم. تست بتا الان جواب درست میده؟
badomak نوشته است:sheyda88 نوشته است: سلام خسته نباشید.اقای دکتر من 26 ام هر ماه پریود میشم.24 ام اردیبهشت من با نامزدم رابطه بدون دخول داشتم یعنی 2 روز مونده به پریود شدنم.پوزیشن نزدیکی طوری بود که من روی ایشون بودم.موقع انزال ایشون من سریع پا شدم و کمی از منی بالای الت من مالیده شد ولی فک نکنم نزدیک واژن مالیده شده باشه.رابطه در حد مالش بوده ودخولی نداشتیم و بالافاصله من خودمو با مایع و اب شستم.6 ساعت بعد من 1 قرص لوونوژسترل خوردم ولی قرص بعد رو که 12 ساعت بعد باید می خوردم 5 ساعت با تاخیر خوردم.الان 10 روز از خوردن اخرین قرص گذشته و من پریود نشدم.البته من یکم تنبلی تخمدانم دارم. می خواستم بدونم پریود نشدن برای تعویق خوردن قرص دومه یا من حامله شد؟ممکنه از عوارض قرص باشه این تعویق؟خیلی استرس دارم . لطفن سریعتر جواب بدین
با توجه به نوع رابطه شما همچنین زمان آن امکان بارداری نیست
احتیاجی به مصرف قرص اورژانسی نبوده
نگران نباشید
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|