دکتر جان گفتید با توجه به تاریخ پریودی نامزدم مشکلی نیس میشه توضیح بدید یعنی چه ؟ نامزد من شنبه پریودیش تمام شده بود من دوشنبه باهاش رابطه داشتم
soogoli31268 نوشته است: سلام
من یک ماه پیش از روز 5 پریود قرص جلوگیری سیپترون کمپاند مصرف کردم بعد از اتمام قرص روز8 پریودم دوباره استفاده کردم دیشب شبی بود که قرص چهارم بسته دوم قرص و خوردم
و نزدیکی داشتم منی شوهرم وارد واژن شده استرس دارم باردار شم
خطری هست؟ اگر هست خواهش میکنم بگین که اورژانسی بخورم
pamiii نوشته است: سلام
حدود 8 روز پیس رابطه ای مشکوک داشتم با نامزدم که 1 ساعت بعدش از روش اورژانسی استفاده کردیم.
دوباره فرداش یعنی 7 روز پیش رابطه ای از مقعد داشتیم که در هنگام دخول به مقعد کاندوم پاره شد و به این مسئله توجه زیادی نکردیم و بعد از چند دیقیقه انزال در بییرون صورت گرفت به شکلی که هیچ تماسی نداشتیم موقع انزال.
بعد از یک هفته ایشون خونریزی داشتن که یک روز طول کشید و الان که روز دوم و سوم هست خونریزی تبدیل به لکه بینی شده.
ایا ایشون پریود شده اند؟
ایا این اثر روش اورژانسی هست؟
احتمال بارداری وجود دارد؟
eli9000 نوشته است:eli9000 نوشته است: ببخشید من دوباره مزاحم شدم یه سوال دارم
من 17 اردیبهشت رابطه سطحی بدون دخول داشتم
و سوم خرداد هم مثل ماه قبل پریودم شروع شد البته با درد خیلی شدید
میخواستم بدونم بارداری منتفیه دیگه؟؟؟
خیلی نگرانم بخدا
پریودم 6 روز طول کشید
و من 8 روز بعد از شروع پریودم صبح ناشتا دوتا بیبی چک گذاشتم که هر دو منفی بود
اما الان دلم شور افتاده
هیچ علائم خاصی هم ندارم اما میترسم
میشه به اون جواب اعتماد کرد دیگه؟
البته 8 روز بعد از اون رابطه هم آز بتا داده بودم که صفر بود
اما میترسم زود بوده باشه
الان به بیبی چک 8 روز بعد از شروع پریود میشه اعتماد کرد دیگه؟؟؟
میشه زودتر جواب بدین
خیلی میترسم
ana67 نوشته است: سلام من 48 ساعت پیش با همسرم رابطه از پشت داشتم به اصرار ایشون این رابطه انجام شد..پس از ارضا شدنش مقداری منی اطراف واژنم ریخته شد که سریع پاک کردم ولی شک دارم که داخل ریخته یا نه.در ضمن روز 26 پریودیم هم بود..میخواستم بپرسم آیا تو 24 ساعت باقیمانده لازمه از روش اورژانسی استفاده کنم؟؟؟یه سوال دیگه احساس میکنم داءم از پشت احساس دفع میکنم و میرم دستشویی..خواهش میکنم بگید ممکنه بی اختیاری بم دست داده باشه؟؟؟؟خیلی ممنون میشم سریع جواب بدین
parisa55ov نوشته است: سلام.ببخشید یه سوال داشتم .من 23اردیبهشت پریود شدم و 1خرداد و 8 خرداد با نامزدم رابطه داشتم.البته با کاندوم بود و وقتی خواست ارضا بشه از واژن دراورد.ولی من شک کردم و 2تا ال دی خوردم و دیگه نخوردم چون نامزدم نذاشت گفت چیزی نشده الکی نخور.(البته قرصو برای 1 خرداد خوردم برای ب8خرداد نخوردم)(میترسم قبل اینکه کاندوم گذاشته باشه پیش اب بهم خورده باشه و نفهمیده باشم)تقریبا 10 خرداد من دل دردی شبیه پریودی گرفتم که فقط لک تیره رنگ بود.این لک ها 2 هفته طول کشید این ماه هم بجای 23وم 22وم پریود شدم ولی فقط 3 روز شدم..بعد 7 روز از بی بی چکم استفاده گردم منفی بود.ولی باز میترسم.اخه مقدار خون پریودیم هی داره کم میشه. اگه امکانش هست راهنمایی کنیدخیلی استرس دارم.
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|