سلام من2 سوال دارم. مطالب مشابه در اين باره را خواندم ولي همه آنها بعد از كمي تحريك مشكل اول من را داشتند. همسر من چند باري سعي كرد تا نقطه جي را تحريك كنه ولي بلافاصله با ورود انگشتش به واژنم من احساس ميكنم هر لحظه بايد ادرار كنم و هر بار كه انگشتش وارد واژنم ميشه بلافصله احساس دفع ادرار دارم حتي اگه چند دقيقه پيش هم به دستشويي رفته باشم فرقي نميكند. من سابقه يكبارعفونت واژن داشتم كه با خوردن مترونيدازول درمان شده بود الان فكر ميكنم شايد به اون مربوط باشه. ولي اينبار كه براي اولين بار قرار بود رابطه داشته باشيم هم با ورود فقط سر آلتش البته نه به سرعت انگشت و فقط وقتي آلتش را بيرون مياورد احساس ادرار كردم البته دخول كامل هم نبود و طولاني هم نبود حالا ميخوام بدونم مشكل از چيه؟ لازم پيش دكتر زنان برم؟
مشكل ديگري كه دارم هنگام رابطه با همسرم اول كه كليتوروس را ماساژ ميده تقريبا ميتونم بگم هيچ حس خاصي ندارم وقتي ادامه پيدا ميكنه چند ثانيه خيلي كوتاه يه حس خوبي دارم ولي بعد از تمام شدن اين حس، اگه همچنان به ماساژ دادن ادامه بده احساس درد ميكنم اين طبيعيه؟
مشكل ديگري كه دارم هنگام رابطه با همسرم اول كه كليتوروس را ماساژ ميده تقريبا ميتونم بگم هيچ حس خاصي ندارم وقتي ادامه پيدا ميكنه چند ثانيه خيلي كوتاه يه حس خوبي دارم ولي بعد از تمام شدن اين حس، اگه همچنان به ماساژ دادن ادامه بده احساس درد ميكنم اين طبيعيه؟