من در دوره یک روز مانده به عادتم رابطه جنسی داشتم و با پیشاب در تماس بودم ولی دخول انجام نشد احتمال بارداری من چقدر هست؟
samanabb نوشته است: من در دوره یک روز مانده به عادتم رابطه جنسی داشتم و با پیشاب در تماس بودم ولی دخول انجام نشد احتمال بارداری من چقدر هست؟
femaledr نوشته است: سلام من دختری 24 ساله ام با پریود نامنظم و طول پریود 7 روز هستم و 19 روز بعد از اولین روز آخرین پریودم با نامزدم رابطه داشتیم که با عرض پوزش به صورت مالیدن اعضای تناسلی روی همدیگه بود و مایع منی در نهایت روی سینه ریخته شد بعدش بلافاصله با دستمال کاغذی تمیز کردم و رفتم بدنمو با صابون شستم الان 30 ساعت میگذره و من روش اورژانسی هم استفاده نکردم و خیلی نگرانم آیا احتمال بارداری هست ؟ الان چیکار باید بکنم؟ لطفا جواب بدید خیلی نگرانم
ID_sadra نوشته است: سلام دکتر اطلاعات دقیق میدم . دهم تا هفدهم پریود بوده . من نوزدهم از پشت آبم ریخت رو باسنش شک دارم به واژن رسیده آخه من حتی به مقعدشم نزدیک نکردم چون آب رو بین خط مشاهده کردم ترسیدم . دوره ی پریود نامزدم هم معمولا 21 روز هست . اطلاعات دقیق بود ؟؟؟؟ لطفا جوابمو بدید .
terme6808 نوشته است: با سلاممن و نامزدم یک روز بعد از پریود(یک روز بعد از خوب شدن خونریزی) نزدیکی داشتیم.دخولی صورت نگرفت ومایع منی روی آۀت یا واژنهم ریخته نشد اما احتمال میدادیم ک پیش آب با آلت برخورد داشته خیلی کم اما مطمئن نبودیم 2 ساعت بعد نزدیکی یک عدد قرص لوژیل 1.5 خوردم حالت تهوع کمی داشتم و استفراغ هم نکردم دو روز بعد لکه بینی داشتم اما الان ک 5 روزه پریود نشدم خیلی نگرانم دارم خفه میشم تورا خدا کمک کنید.آیا این زمان نزدیکی ینی یک روز بعد پریود زمان خطرناکی است و زمان باروری است؟احتمال حاملگی وجود داره؟خیلی استرس دارم
shoo67 نوشته است: سلام
۲۵سالم هست و پریود منظم با سیکل ۳۰ روزه دارم. ۴ روزه پیش که روز اول پویودم بود با همسرم رابطه کامل داشتم و تو این نزدیکی منی کامل به داخل ریخته شد. بلافاصله به طریق اورژانسی ۴ عدد قرص یاسمین خوردم و دوباره ۱۲ ساعت بعد هم تکرار کردم. ۱- احتمال حامله شدن هست؟ ۲- بعد از نوبت دوم قرص پریودم به طور کامل قطع شده. چند روز بعد احتمال پریود شدن هست؟
خیلی ممنون
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|