yahyai نوشته است: سلام و خسته نباشید
عکسی که گذاشتم مربوط به جواب ازمایش اسپرم خودم هست.
چندتا سئوال داشتم در موردش.
1-من نمونه رو توی خونه گرفتم و بردم ازمایشگاه.تقریبا 12 دقیقه طول کشید.میخواستم بدونم اینکه کیفیت و شکل اسپرم نرمال نیست به این مسئله بستگی داره؟
2- اگر توی ازمایشگاه نمونه گیری بشه کیفیت بالاتر میره؟
3-نمونه گیری به صورت مصنوعی انجام شده(استمناء).اگه این عمل به صورت طبیعی انجام بشه توی کیفیت اسپرم تاثیری داره؟
4- با این جواب ازمایش من برای بچه دار شدن دچار مشکل میشم؟
ممنون میشم راهنمایی کامل بکنید.
http://8pic.ir/viewer.php?file=6ke6vlcdywnxlesi6olr.jpg
- توجه: تصویر کوچک شده است،
برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید!
سلام
1 و 2. همواره توصیه میشه جهت جلوگیری از بروز نتایج غیرطبیعی و افزایش دقت در خروجی آزمایش، نمونه در آزمایشگاه مربوطه جمعآوری بشه.
3. مصنوعی رو خوب اومدی دوست من! اما بد نیست بدونی دستهبندی "طبیعی و مصنوعی" در مورد انزال نداریم!
پاسخ شما منفیه دوست عزیز و نحوهی انزال (چه با خودارضایی و چه با رابطهی جنسی) رابطهی معناداری با بهبود کمیت و کیفیت اسپرمها نداره!
در هر دو حالت توجه میدم که از آب دهان، احیانا لوبریکنت و ... نباید استفاده بشه.
4. در این آنالیز منی تعداد اسپرمها خوب و نرماله اما تحرک و شکل اسپرمها نرمال نیستن؛ به ارولوژیست مراجعه کنید با تجویز درمان دارویی مناسب اوضاع میتونه بهتر بشه.
ذکر این نکته هم ضروری هست که با وجود اسپرموگرام غیرنرمال نمیشه گفت که فرد نابارور هست! میشه گفت صرفا احتمال باروری کاهش پیدا میکنه.
پ.ن: جهت اینزرت کردن تصاویر، در ادیتور پیشرفته روی آیکون کلیک کنید و URL سایتی رو که تصویرتون رو در اون آپلود کردید Copy/Paste کنید و بعد Ok بزنید.