hidi نوشته است: با سلام و عرض ادب
29 سال دارم قاعدگی منظم 25 روزه داشتم 1393/03/31 پریود شدم از دوهفته قبل از این تاریخ دندانم به شدت درد می کرد قرص <a>مفنامیک</a> اسید موقع درد می خوردم مسافرت رفتم یک نزدیکی داشتم از مقعد و قرص اچ دی خوردم ...1393/4/15 پریود شدم که خیلی دور از انتظار بود5 روزطول کشید ... اما در این مدت همچنان قرص ایبو پروفن و <a>مفنامیک</a> اسید خوردم به دلیل درد دندان ..استرس نداشتم اما کم خواب بودم فعالیت پیاده روی زیادی هم داشتم 19 و 23 یک رابطه داشتم که هیچ عملی انجام نشد با لباس بودیم اما دستم به پیشاب خورد...الان از تاریخ آخرین پریود35 روز میگذرد و من دکتر رفتم سونوگرافی دادم رحم در حد طبیعی اندومتر 6بود و کیست نداشتم....دندانم را هم عصب کشی کردم و مصرف آن قرص ها را قطع کردم ...از بی بی چک استفاده کردم منفی بود االان نگرانم که چرا پریود نشده ام ... دکتر برایم قرص ال دی تجویز کرد که بعد از پنج روز قاعدگی شروع کنم اما من هنوز پریود نشدم آیا باید از این قرص ها بخورم؟ ممکن است باردارباشم؟
سلام
احتمال بارداری که با توجه به توضیحاتتون ضعیفه.
اگه از تایم مورد نظر قاعدگیتون 10 روز گذشته، به متخصص زنان مراجعه کنید با روش پروژستـرون چلنج پریود شما برمیگرده.