نخیر دوست من. وجود ندارد
minojon نوشته است: یعنی حتی با این وجود که من حساب کردم 10.11 روز مونده بود به زمان تخمک گذاری بازم احتمال هست؟؟؟
ninio نوشته است: سلام من در روز دوم پریودی خود بدون استفاده از هیچ گونه روش جلوگیری رابطه جنسی داشتم خواستم ببینم در این روز بارداری رخ می دهد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
fereshteii نوشته است: با سلام
من کیست تخمدان دارم و همیشه پریود نا منظم داشتم ولی با مصرف دارو 6 ماه منظم شدم نامزد دارم و پرده بکارت دارم با هم رابطه بدون دخول داریم و من مطمینم منی حتی به روی التم نخورده ولی پیشاب شک دارم فاصله عادتم 30 روزست ولی الان 7 روزه عقب انداخبم 2تا پرزسترون یک روز در میون زدم از اخرین تزریقم 5روزه میگذره ولی پریود نشدم از بیبی چک استفاده کردم 2 بار منفی بوده....علت چیه ؟احتمال بارداری هست؟توروخدا زودتر جواب بدید نگرانم
fereshteii نوشته است: با سلام
من کیست تخمدان دارم و همیشه پریود نا منظم داشتم ولی با مصرف دارو 6 ماه منظم شدم نامزد دارم و پرده بکارت دارم با هم رابطه بدون دخول داریم و من مطمینم منی حتی به روی التم نخورده ولی پیشاب شک دارم فاصله عادتم 30 روزست ولی الان 7 روزه عقب انداخبم 2تا پرزسترون یک روز در میون زدم از اخرین تزریقم 5روزه میگذره ولی پریود نشدم از بیبی چک استفاده کردم 2 بار منفی بوده....علت چیه ؟احتمال بارداری هست؟توروخدا زودتر جواب بدید نگرانم
mahya021 نوشته است: سلام آقای دکتر من 5 شهریور نزدیکی داشتم مایع منی داخل واژن نریخت اما واسه اینکه شک کردم که یک قطرش ممکنه ریخته باشه سریع یک ساعت بعد قرص اوسیر که 2 عدد قرص هستش همزمان خوردم الان 11 روز از خوردن قرص میگذره و از زمان پریود شدنم هم یک روز میگذره ولی هنوز پریود نشدم .بیبی چک هم گرفتم منفی بوده .اصلا درد زیر دل هم ندارم ولی سینه هام کمی درد میکنه .احتمال داره حامله باشم ؟؟؟خیلی استرس دارممم تروخداااا جواب بدید اورژانسی .ممنون از سایت خوبتون
mahya021 نوشته است: سلام آقای دکتر من 5 شهریور نزدیکی داشتم مایع منی داخل واژن نریخت اما واسه اینکه شک کردم که یک قطرش ممکنه ریخته باشه سریع یک ساعت بعد قرص اوسیر که 2 عدد قرص هستش همزمان خوردم الان 11 روز از خوردن قرص میگذره و از زمان پریود شدنم هم یک روز میگذره ولی هنوز پریود نشدم .بیبی چک هم گرفتم منفی بوده .اصلا درد زیر دل هم ندارم ولی سینه هام کمی درد میکنه .احتمال داره حامله باشم ؟؟؟خیلی استرس دارممم تروخداااا جواب بدید اورژانسی .ممنون از سایت خوبتون
roozesefid نوشته است: سلام من یه رابطه سطحی با نامزدم داشتم در حد معاشه بوده اصلا الت جنسی نامزد نزدیک واژنم نشده است فقط در حد مالیدن با دست بوده است در همون ساعت 2 بار معاشقه داشتیم میترسم دست ایشان اغشته به منی یا پیشاب بوده است البته یعد ارضا شدن با دستمال دستشان را پاک کردندنامزدم گفت دست ایشان اصلا اغشته به منی نشده بود من رابطم در 15 مرداد بوده است 30 مرداد یعنی 3 روز مانده به دوره پریودم پریود شدم نزدیک 2 روز خونریزی معمولی داشتم بعدم به صورت عادی بوده است من بعد پریودی زیر شکم کمرم درد میکنه ترشح دارم آیا من باردار شده ام یا به دلیل عفونت میباشد این دردها خون لانه گزینی به چه صورت میباشد؟خواهش میکنم کمکمم کنید ممنون میشم
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|