سلام وقت بخیر
میدونم که جواب سوالی که میپرسم احتمالا در این تاالار بارها داده شده ولی از اونجایی که الان دچار استرس هستم و سریع میخوام به جواب برسم فرصت خوندن تک تک کامنت ها و صفحات رو ندارم و عذر میخوام که تکرار مکررراته از همه دوستان عذرخواهی میکنم
نامزد من بعد از قاعدگی ماه پیشش (به موقع و سر وقت) و به منظور جلوگیری از جوش و ریزش مو شروع به مصرف قرص های
سیپروترون کامپاند کرد و دو روز پیش ما یه رابطه داشتیم بدون دخول (چون باکره س) و همون شب هم اخرین قرص یعنی قرص 21 ام رو مصرف کرد و الان منتظر شروع عادت ماهانه اشه که طبق گفته خودش یه چند روزی از قطع این قرص باید بگذره تا عادت ماهانه اش شروع بشه
ولی از اونجایی که خوندم پیش اب منی هم ممکنه باعث بارداری بشه الان به شک افتادم فردا که جمعه اس 72 ساعت از این ماجرا میگذره ایا نیازه که روش اروژانسی رو هم انجام بدیم؟
خیلی دیر نشده؟
بعد از روش اورژانسی قاعدگی ایشون به تاخیر میفته این ماه یا طبق روال ادامه پیدا میکنه؟
برای روش اورژانسی میگن LD مصرف بشه بهتره ایا 4تایی مصرف میشه یا دوتایی ؟
من این سوال امشب مثل خوره افتاده به جونم هرچی سایت پزشکی و مشاوره انلاین بوده این سوال رو پرسیدم کلا نمیدونم چرا انقدر استرس گرفتم
خانواده ما سنتی هستند و ماهم فقط بهم محرمیم و میترسم اگر اتفاقی افتاده باشه با مراجعه به پزشک یه برچسب هم بخوریم و پای خانوادمون بیاد وسط که قطعا دردسرهای اون بدتر از بارداری احتمالیه !
در صورتی که قاعدگی رخ نداد بهترین وسریعترین راه برای اینکه اگر بارداری اتفاق افتاده باشه ما خنثی ش کنیم چیه ؟ استفاده از تزریق امپوله؟ (اسمشو حضور ذهن ندارم)
لطف میکنین اگر کامل توضیح بدید من اطلاعاتم در این مورد کمه اما قطع به یقین اگر اتفاق افتاده باشه بارداری باید خنثی بشه ولی چطورش رو نمیدونیم
وگرنه کلا زندگیمون میره رو هوا و نمیدونم اگر اتفاق افتاده باشه باید از کی کمک بگیریم ! همونطور که گفتم ما به علت فامیل بودن در شرایط فعلی توسط بزرگترای خانواده فقط به هم محرم شدیم و سند و مدرکی دال بر ازدواج نداریم و سنتی بودن خانواده ها هم مانع این میشه که ما حداقل کسی رو در جریان بزاریم و کمک بگیریم