sepideh90 نوشته است:soheilaaa نوشته است: سلام دختر مجرد 26 ساله هستم...
3-4 ساله که روی لبه های داخلی آلت تناسلیم جوش های دردناک چرکی میزنم ..به این صورت که ابتدا یه سوزش و خارشی داره و کم کم مثل جوش صورت بزرگ میشه توش پر چرک و خون میشه و سفت و دردناک میشه - یک هفته طول میکشه و خود بخود یا خوب میشه یا با حمام و شستشو تخلیه میشه و دیگه هیچ درد و سوزشی نداره و دوباره یه ماه دیگه این پروسه شروع میشه .
تا اوجا که فهمیدم چند روز قبل از پریودم شروع میشه و 2-3 روز بعد از پریودم تمام میشه ی، خودم فکر می کنم آلودگی از دستشویی دانشگاه منتقل شده - 6-7 ماه ادامه داشت و خوب شد . و دوباره یعد از چندماه با استخر رفتن شروع شد و تا الان ادامه داره . دکتر رفتم گفت تبخال تناسلیه ...اما من اصلا رابطه جنسی نداشتم حتی سطحی بهم محلول اریترومایسین و درموفیکس و سفیکسیم داد ...دوماه هیچ علائمی نداشتم و دوباره شروع شد . بهداشتمم رعایت می کنم .موقع ادرار هم هیچگونه درد و سوزش ندارم . اپیلاسیون هم دیگه نمی رم . این چه مشکلی می تونه باشه . آخه باچیزایی که در مورد تبخال تناسلی خوندم و شنیدم متفاوته .
میشه کمکم کنید .
دوست عزیز
اینکه بیماری رو از کجا گرفتید علل متفاوتی داره.میتونه حتی از تبخال دهانتون منتقل شده باشه
اما در کل باید بدونید جوشهای تبخال همینطوری هستن و دردناک هستن اما جوشهای حساسیتی هم میتونن اینطور باشن .درمانهایی که داده میشه معمولا ترکیبات آسیکلیویر است به فرمهای مختلف قرص و قطره و ..البته درمانهای دیگه هم هست
موردی که هست اینه که همه اینها درمان موقت برای برطرف شدن جوشها هستن و چون ویروس تو اعصاب سلولهای ناحیه میشینه معمولا دایم باقی میمونه و هر از گاهی بنا به شرایط فرد عود میکنه
بنظرم اگر نگران هستید موقعی که جوشها بروز میکنن پیش یک پزشک دیکه برید و درخواست کنید معاینه بشید و تشخیص براتون بزارن و اول مطمن بشید از این موضوع و بعد میتونید اقدامات بعدی رو انجام بدید
امیدوارم نتیجه بررسی غیر از تبخال باشه
ممنون .ولی من تا الان اصلا تبخال دهانی هم نزدم ، اصلا خانوادگی تا حالا تبخال نزدیم . دکتر رفتم بعد از معاینه گفت کورکه و منشا باکتریایی داره و دوباره بهم سفیکسیم داد . اما هنوزم خوب نشده و میزنه .