در زمان اقدام به بارداری به جهت آماده شدن رحم برای بارداری پریود عقب و جلو می افتد. فکر نکنم مشکلی باشه
khanomi25 نوشته است: سلام
من یکساله ازدواج کردم و دوره پریودی تقریبا منظمی دارم و بین 27 تا 30 روز متغیر هستشو هر ماه هم پریودی اتفاق می افته دو ماه پیش ، پیش متخصص زنان یه چک آپ کردم و سونو داخلی انجام دادم و روز 11سیکل دکتر گفت که یه فولیکول 13 mm در تخمدان چپ در حال رشد هستش و اینکه خدا رو شکر هیچ مشکل یا عفونتی هم ندارم . در این ماه روز 12 مهر پریودی شروع و تا 17 ام ادامه داشت و در روزهای 22 و 23 و 25 با همسرم رابطه کامل داشتم و راستش قصد بارداری دارم بنظر خودم روز 25 بایستی زمان تخمک گذاری بوده باشه ولی دیروز که 28 هست دردی زیر شکم قسمت تخمدان و در ناحیه کمر داشتم دردش زیاد نبود ولی کل روز ادامه داشت و تیر میکشید . خواستم بدونم ایا این درد مربوط به تخمک گذاری میشه با این توضیحاتی که بالا دادم یا اینکه امکان داره در اثر لانه گزینی باشه . اگه در اثر تخمک گذاری باشه نیاز هست دوباره با همسرم رابطه کامل داشته باشم. اگه مربوط به لانه گزینی باشه اگه بی بی چک انجام بدم چیزی نشون میده؟ ممنون میشم اگه زود جوابم رو بدین .
zahram25 نوشته است: باسلام وخسته نباشید.من ۵ماه اقدام به بارداری کردم ولی نتیجه داشته.ماه قبل سونوانجام دادم در روز۱۲پریودی فولیکول۱۷داشتم.ازروز۱۶پری دوفاستون مصرف کردم بمدت۱۰شب.آزمایش پرولاکتین۱۳بوده.اسمیرهم هیچ مشکلی نداشته.پریودی هم مرتبه و دورش۲۸روزس.هیچ سابقه خانوادگی کیست ونازای هم ندارم.بایدخاطرنشان کنم که ۴سال پیش متوجه شدم که نودل سرد درتیرویید دارم تحت درمان بودم که۴ماه پیش آزمایش دادم دکترم گفتن تیروییدنرماله.کمی بزرگ شده که روزی نصفقرصلووکسین تجویزکردن.میخواستم بدونم علت باردارنشدنم ممکنه مربوط به مشکل تیروییدم باشه؟آیافولیکول۱۷مشکلی نیست؟ممنون از وقتی که میزارین.
TABA121 نوشته است: سلام من 29 ساله هستم و یه پسر 2.5 دارم و این ماه برای بارداری دوم اقدام کردم با اینکه پریود منظم دارم ولی این ماه پریود نشدم 3 روز بعد از تاخیر بی بی چک منفی بود و توی آز عدد بتا 0.7 بود توی هفته گذشته ترشحات رقیقی داشتم و سینه و زیر دلمم تیر میکشه خیلی نگرانم یعنی ممکن با این عدد باردار باشم یا اینکه تو پریودم اختلال ایجاد شده؟ لطفا جوابمو بدین مرسی
sena606 نوشته است: سلام خواهر من 19 ساله هست یک سال پیش کیست بزرگی داشته که با تخمدان سمت چپش براش بیرون اوردن حالا ازدواج کرده وتصمیم به حامله شدن داره پریودش منظمه ولی یک ماه درمیان درد خیلی شدیدی داره که حتما باید بره دکتر.زمان تخمکگذاریش رو چجوری حساب کنیم ؟دلیل درداش چیه ؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|