m1989 نوشته است:mosayeb6879 نوشته است:m1989 نوشته است:
mosayeb6879 نوشته است: این لینک رو امتحان کنید:
http://upload7.ir/imgs/2014-09/21414684558985797474.jpg
لطفا برام توضیح بدید که بعد از process برای تعداد اسپرها چه اتفاقی افتاده و چی نوشته؟
سلام
در این تستی که به صورت دستی مقادیر وارد شدن! فاکتورهای مهم باروری بعد از Process نرمال هستن و تنها مجموع کلاس A و B تحرک اسپرمها اندکی کمتر از مقدار رفرنس WHO هست که جای نگرانی نداره
اگه به ارولوژیست مراجعه کنید با درمان دارویی، نتایج بهتری رو شاهد خواهیم بود
هر چند که با توجه به دستی بودن تست! توصیهی من به تکرار اون هست دوست من
در صورت تکرار تست
حتما اون 3 روز عدم انزال قبل از جمعآوری نمونه رو رعایت کنید و
حتیالامکان نمونه در خود آزمایشگاه جمعآوری بشه تا نتایج دقیقتری رو شاهد باشیم.
با تشکر از شما. البته آزمایش به صورت دستی نبوده چون از آزمایشگاه پرسیدم گفتن فرمت آزمایش رو برای پرینت نداشتن و قسمت های مهم آزمایش های اسپرم رو در اون فرم وارد می کنن.خود دکتر هم تاکید داشت حتما برم این آزمایشگاه چون دقیق تره !
سوال من اینه که این process دقیقا چیه و با توجه به پیشنهاد دکتر آزمایشگاه مبنی بر iui نظر شما چیه؟
آزمایش دقیقا بعد از 3.5 انجام شده و در خود آزمایشگاه هم جمع آوری شده.
با تشکر از شما
نقل قول:
فرق آزمایش semen با process دقیقا در چیه و کدومشون دقیق تر هستن؟
سلام
به هر حال تستی که شما اینجا قرار دادید Manual (دستی) محسوب میشه و ترجیح من بر اینه که گزارش پرینت شده رو ببینم و دقیقتر برای شما بنویسم که آیا IUI انجام بشه یا نه
لذا توصیهای که چند خط بالاتر نوشتم رو مجددا توصیه میکنم!
اما در مورد اون Processی که فرمودید باید بگم که
معمولا در آنالیز منی پروسهی Sperm Washing رو داریم که طی اون منی جمعآوری شده با محلولهای مخصوص شسته میشه تا از پلاسمای منی، اسپرمهای مرده و سلولهای دیگه زدوده بشه و این پروسه معمولا به افزایش کیفیت فاکتورهای اسپرمها کمک میکنه.
جهت درک شهودی بهتر از این پروسهای که توضیح دادم، تصویر زیر رو ببینید.
- توجه: تصویر کوچک شده است،
برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید!
ممنون ازتون که اینقدر کامل و دقیق توضیح می دید. واقعیتش اینه که من خودم یه مقدار به این جواب دستی مشکوک شدم. دکتری که رفتم تاکید داشت حتما برم این آزمایشگاه و حتما آزمایش process باشه وقتی هم جواب رو براش بردم گفت که نه حتما باید iui بشی و نمیشه کاری کرد. آخرش گفت حالا که خیلی اصرار می کنی برات قرص می نویسم ولی فایده نداره و باید iui بشی و هزینش هم اینقدر میشه !!! به همین خاطر با خودم گفتم نکنه این دکتر با اون آزمایشگاه با هم ساخت و پاخت می کنن و مقادیر رو کمتر وارد می کنن. آخه مگه پرینت گرفتن یه آزمایش چقدر کار می بره؟ دکتر آزمایشگاه گفت ما با کامپیوتر انجام دادیم و دستی نیست اما فرمت پرینتش رو نداشتیم ! تا اونجا که من میدونم کاغذ a4 رو میذاری جلو پرینتر و نرم افزار و دستگاه خودشون چاپ می کنن.
بعد از این قضیه و پیشنهاد شما رفتم یه دکتر دیگه و برام آزمایش semen نوشت و دکتر گفت هیچ مشکلی نداری و همین الان هم میتونید باردار بشید...
اینم جواب آزمایشم که خیلی هم دقیقه و همه چیز رو نرمال زده. این آزمایش رو 2 هفته بعد از اون آزمایش اولی گرفتم
- توجه: تصویر کوچک شده است، برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید! |
- توجه: تصویر کوچک شده است، برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید! |
در ضمن من شهرستان هستم و فکر می کنم دکترها اینجا چندان با شرافت کار نمی کنن. چون واریکوسل خفیف درجه 1 دارم رفتم پیش یه اورولوژیست تا معاینه کرد گفت اوه اوه خیلی شدیده فردا بیا عملت کنم که من نرفتم !