سلام نمیدونم قبلا پرسیده شده یا نه ولی خواهشن جواب بدین
من پره های الت تناسلیم بزرگن میخواستم بدونم مشکلی هست یا نه؟
night93 نوشته است: سلام نمیدونم قبلا پرسیده شده یا نه ولی خواهشن جواب بدین
night93 نوشته است: سلام نمیدونم قبلا پرسیده شده یا نه ولی خواهشن جواب بدین
sama249 نوشته است: با سلام و خسته نباشید.
دکتر من دوتاسوال داشتم توروخدا جوب بدید ممنون میشم.
1-من از زمان حدود 12 سالگی(بعد از شروع پریود شدنم) لبه های داخلی آلت تناسلیم بزرگ وتیره شدن،سوالاتی که کاربران پرسیدن رو خوندم اما چون برای من از یه سنی به بعد بزرگ شدن دوباره این سوال رو پرسید،آیا این تغییرات برای من نشانه مشکلی هست؟آخه من تو یه سایت خوندم نوشته بود بزرگ بودن لبه های داخلی نشانه داشتن رابطه های متعدد است!!!
2-آیا مردان از بزرگ بودن لبه ها بدشون میاد؟
sama249 نوشته است: با سلام و خسته نباشید.
دکتر من دوتاسوال داشتم توروخدا جوب بدید ممنون میشم.
1-من از زمان حدود 12 سالگی(بعد از شروع پریود شدنم) لبه های داخلی آلت تناسلیم بزرگ وتیره شدن،سوالاتی که کاربران پرسیدن رو خوندم اما چون برای من از یه سنی به بعد بزرگ شدن دوباره این سوال رو پرسید،آیا این تغییرات برای من نشانه مشکلی هست؟آخه من تو یه سایت خوندم نوشته بود بزرگ بودن لبه های داخلی نشانه داشتن رابطه های متعدد است!!!
2-آیا مردان از بزرگ بودن لبه ها بدشون میاد؟
rastgo نوشته است: به نظر میرسه نگرانی خانم ها در رابطه با شکل اون ناحیه بیشتر ناشی از این هست که نکنه همسرشون خوشش نیاد و یا حتی بدشون بیاد از دیدن ظاهر اون قسمت . اما در واقع اینطور نیست و این صرفا یک تصور نادرست هست که گاها تبدیل به وسواس هم برای خانم ها میشه.
من به جرات میگم همسران مرد زمانی که نیاز واقعی و به هنگام به ارضای جنسی دارند همه اندام و بدن همسرشون میتونه براشون جذاب و خواستنی و تحریک کننده باشه . پس نگران مسایلی بی اهمیت نباشید
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|