Mania_2089 نوشته است: ممنون از جوابتون
یعنی دیگه لازم نیست تا فرصت 72 ساعتم تموم نشده 1قرص لونوژیل مصرف کنم؟
خیلی میترسم
طب نظر پزشکان متخصص خىر لازم نىست
خیلی میترسم
خیلی میترسم
kimia83 نوشته است: با عرض سلام و احترام
من در دوران عقد هستم با عرض معذرت باکره هستم پریود من روز 6/5 بوده وروز 6/13 با همسرم نزدیکی داشتم البته نه کامل فقط همسرم احتمال میده دست آغشته به اسپرم رو به من زده است ماه بعد 7/12 پریود شدم وماه بعد8/12 میخاستم بدونم احتمال باردار بودن من وجود داره من کمی حالت تهوع دارم واسترس دارم لطفا منو راهنمایی کنید
arsaunco نوشته است: آیا امکان بارداری با نشستن بر روی کاندوم که قبل از انزلال خارج شده است وجود دارد یا خیر ؟ (برخورد کاندوم خارج شده با واژن)
اگر هست چند درصد امکان بارداری وجود دارد است
لازم به ذکر است که قبل از رابطه ادرار صورت گرفته است
merseda نوشته است:arsaunco نوشته است: آیا امکان بارداری با نشستن بر روی کاندوم که قبل از انزلال خارج شده است وجود دارد یا خیر ؟ (برخورد کاندوم خارج شده با واژن)
اگر انزالی صورت نگرفته و منی هم وجود نداشته پس دلیلی هم برای نگرانی نیست امکان اینگونه بارداری در حد صفر هستش
arsaunco نوشته است:merseda نوشته است:arsaunco نوشته است: آیا امکان بارداری با نشستن بر روی کاندوم که قبل از انزلال خارج شده است وجود دارد یا خیر ؟ (برخورد کاندوم خارج شده با واژن)
اگر انزالی صورت نگرفته و منی هم وجود نداشته پس دلیلی هم برای نگرانی نیست امکان اینگونه بارداری در حد صفر هستش
ممنون فقط یک سوال دیگر دارم که آیا قبل از انزال کامل(ارگاسم) امکان خروج اسپرم است یا کل اسپرم در لحظه ارگاسم خارج می شود ؟(احنمال خروج اسپرم با پیشاب)
البته اگر قبل از رابطه ادرار صورت گرفته باشد
nazanin1372 نوشته است: با سلام و خسته نباشید.
وقتی به نوک سینه هام دست میزنم درد خفیفی دارم آیا این یکی از احتمالات بارداری هست؟؟؟؟
ضمن اینکه رابطه بدون دخول داشتم که از ریختن منی مطمئن نیستم.
تو رو خدا جواب بدید نگرانم.
momo111 نوشته است: سلام
من بعد از ارضا شدن(بدون دخول) منی رو بادستمال کاغذی پاک کردم وبعد با همان دست الت تناسلی همسرم را ابتدا از روی شرت وسپس بدون شرت (فقط قسمت کلیتوریس) را بدون واردکردن انگشت به داخل واژن لمس کردم
اگر احتمالا انگشتم به منی اغشته بوده باشد احتمال بارداری وجود دارد؟؟؟
nazanin1372 نوشته است: با سلام و خسته نباشید.
وقتی به نوک سینه هام دست میزنم درد خفیفی دارم آیا این یکی از احتمالات بارداری هست؟؟؟؟
ضمن اینکه رابطه بدون دخول داشتم که از ریختن منی مطمئن نیستم.
تو رو خدا جواب بدید نگرانم.
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|