zohreh_tabnak نوشته است: سلام، من هفده سالمه و 24 دورم باید شروع میشد ولی 21 شروع شد و مقدار خونریزیم هم مثه قبل حتی بیشترم هست، میخاستم ببینم ایا احتمال حاملگی وجود داره یا نه؟؟
عزىز پرىودى ىعنى صد دل صد عدم باردارى
zohreh_tabnak نوشته است: سلام، من هفده سالمه و 24 دورم باید شروع میشد ولی 21 شروع شد و مقدار خونریزیم هم مثه قبل حتی بیشترم هست، میخاستم ببینم ایا احتمال حاملگی وجود داره یا نه؟؟
fanafjeh نوشته است: سلام من 4ماهه برای باردارزی اقدام کردم سیکلم 30روزه س .چکار باید کرد که زودتر باردار شوم مرسی
mitra1360 نوشته است: با سلام
من این ماه برای بارداری اقدام کردم وبعد از نزدیکی یک ساعت دراز گشیدم وزیر کمرم بالش گذاشتم ولی بعد از یک ساعت منی از من خارج شد در ضمن در هفته 2 بار این عمل را انجام دادیم وبعد از یک ساعت حمام رفتم آیا باردار می شوم یا حمام نباید می رفتم
لطفا راهنمایی کنید
mitra1360 نوشته است: با سلام
من این ماه برای بارداری اقدام کردم وبعد از نزدیکی یک ساعت دراز گشیدم وزیر کمرم بالش گذاشتم ولی بعد از یک ساعت منی از من خارج شد در ضمن در هفته 2 بار این عمل را انجام دادیم وبعد از یک ساعت حمام رفتم آیا باردار می شوم یا حمام نباید می رفتم
لطفا راهنمایی کنید
hs64 نوشته است: با سلام و خسته نباشید.دو تا سوال داشتم
میخواستم بدونم بر اساس تاریخ ها سیکل ۲۸روزه هست؟زمان تخمکگذاری حدودا ۹آذرهست؟
۲۶مرداد-۱شهریور
۲۹شهریور_۵مهر
۲۷مهر-۳آبان
۲۷آبان-۳آذر
داروهای بی حسی دندانپزشکی در زمان اقدام برای بارداری مشکل ساز میتونه باشه.من تاریخ ۸آذر پر کردن و عصب کشی دندان باید انجام بدم.
با تشکر
hs64 نوشته است:hs64 نوشته است: با سلام و خسته نباشید.دو تا سوال داشتم
میخواستم بدونم بر اساس تاریخ ها سیکل ۲۸روزه هست؟زمان تخمکگذاری حدودا ۹آذرهست؟
۲۶مرداد-۱شهریور
۲۹شهریور_۵مهر
۲۷مهر-۳آبان
۲۷آبان-۳آذر
داروهای بی حسی دندانپزشکی در زمان اقدام برای بارداری مشکل ساز میتونه باشه.من تاریخ ۸آذر پر کردن و عصب کشی دندان باید انجام بدم.
با تشکر
کسی نمیتونه راهنمایی کنه
montazer26 نوشته است: با سلام و تشکر از سایت خوبتون
سوالی داشتم 26 سال سن دارم 2سال است که ازدواج کردیم و از روش طبیعی جلوگیری میکنیم در جایی خوانده ام که افرادی که از این شیوه استفاده می کنند تا یک سال احتمال دارد باردار شوند ولی من که نشدم (البته به شدت مراقبیم و حتی پیش آب را هم از سر آلت همسرم پاک می کنیم)و نگرانم شاید مشکلی باشد. در ضمن پریودی منظمی دارم هفت روزه هست و سیکل 28 روزه مدتی عفونت داشتم که با خوردن قرص رفع شد آزمایش پاپ اسمیر هم انجام دادم مشکلی نداشتم سنو هم گرفتم مشکلی نداشتم بنده خیلی دوست دارم حامله شوم ولی همسرم به خاطر شرایط سربازیش می گوید باید صبر کنیم ولی من نگرانم اگر بیشتر از این جلوگیری کنیم احتمال حاملگی کم شود. آیا احتمالش هست که بارداری برای من احتمالش ضعیف باشد؟
با تشکر
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|