maria64 نوشته است:Mania_2089 نوشته است: من 24مهر نزدیکی داشتم 25ام لک بینی پریودم شروع شد برای اطمینان خاطر 27ام قرص ال دی اورژانسی مصرف کردم پریودم تا 7آبان ادامه داشت 23 ابان نزدیکی داشتم 24ام قرص ال دی اورژانسی مصرف کردم 3ساعت و نیم بعد از مصرف 4قرص دوم استفراغ کردم
از روز 29 ابان لک بینیم شروع شد و تا امروز به صورت کم و لک هست امروز هم از بی بی چک استفاده کردم هم تست بتا دادم منفی بود ایا جواب آزمایش امروز دقیق بود؟ لک بینی ها مربوط به پریودمه؟
دوست خوبم سلام
رابطه اولت در زمان پرخطر نبوده دقیفا قبل از پریودی بوده یعنی این زمان تخمکی وجود نداره پس لزومی به مصرف قرص ضدبارداری نبوده چون در شرف پریود بودی.
در رابطه دوم چون استفراغ کردی باید مجدد قرص را استفاده میکردی.
لک بینی دوم تقریبا همون زمانی اتفاق افتاده که دوره پیش بوده...در شرف پریود هستی نگران نباش
اگر هم پریودت عقب یا جلو شد بدون که بابت مصرف قرصهای ضدبارداری هست چون هورمونهای بدن را موقت به هم میریزه اما در پریودهای بعدی دوباره نرمال میشه.
بیبی چک و تست هم که منفی بوده....شواهد نشون میده هیچ احتمال حاملگی واست وجود نداره...منتظر پریودی باش.
سلام مرسی تز جوابتون اما توروخدا این سوالمو جواب بدید
این لک بینی ها ممکنه به خاطر لانه گزینی یا حاملگی خارج رحم باشه؟ کی دوباره ازمایش بتا بدم که خیالم راحت شه؟