kakika نوشته است: سلام.من با دوستم دقیقا 14 روز پیش یعنی 1393/08/27 رابطه لاپایی داشتم و این رابطه سه روز بعد از اتمام پریودی دوستم بود و ایشون پریود منظم 28 روزه دارن و 1393/09/20 موعد پریودشه. دیروز یعنی 1393/09/11 که 14 روز از رابطه گذشته آز خون داد که جوابش خوشبختانه منفی بود اما دکتر گفت که چون هنوز 14روز از رابطه گذشته و هنوز پریود نشده احتمال بارداری هنوز وجود داره و باید منتظر شی که 20 ام پریود شه.حالا سوال من اینه که آیا واقعا باوجود جواب منفی آزمایش خون و اینکه بعد رابطه هم قرص اظطراری خورد و رابطه هم سطحی بود بازم ما باید این استرس وحشتناک رو داشته باشیم؟ممنون
سلام دوست خوبم
راستش صحبت دکترتون خیلی برای من جالب و عجیبه
چون اول اینکه بعد از اتمام پریودی تا چند روز هیچ تخمکی وجود نداره تا اسپرم بهش برسه و لقاحی انجام بشه.
دوم اینکه رابطه شما سطحی بوده و این احتمال بارداری را خیلی خیلی ضعیف میکنه.
سوم اینکه از روش اورژانسی استفاده کردید که البته با وجود رابطه سطحی لزومی هم نداشته و این دیگه احتمال بارداری را صفر میکنه.
و چهارم اینکه 14 روز بعد از رابطه آزمایش خون منفی بوده و این یعنی احتمال بارداری به زیر صفر میرسه و صد در صد عدم بارداری.
اگر قرار بود لقاحی انجام بشه در این مدت 14 روز شده بود و آزمایش هم نشون میداد.
هیچ استرسی وجود نداره...احتمال بارداری به هیچ وجه نیست اما ممکنه دوستت سر موقع خودش پریود نشه، چند روز زودتر یا دیرتر پریود بشه چون قرص ضدبارداری استفاده کرده و نظم هورمونها و به تبع اون قاعدگیش موقتا به هم میریزه و این طبیعی هست.