tinosh نوشته است:maria64 نوشته است:tinosh نوشته است: با سلام من 11 اذر اخرین روز پریودیم بودو 19 اذر رابطه مقعدی داستم و یکم قبلس التس رو کرد در التم اما اب منی در باسنم ریخته سد و من به دستسویی رفتم و خالی کردم و سستم از 4 روز قبل دل درد و کمر درد سروع سد و ترسح میدیدم از دیسب خونریزی دارم کمی من هر بار که پریود میسم به این سکله و این ماه الان زودتر از موعوده خواستم بپرسم واقغا پریودم؟
سلام دوست خوبم
اگر پریود شما کیفیت و کمیت همیشگی را دارد خونریزی پریود به حساب می آید و جای نگرانی نیست.
عوامل مختلفی بر جلو یا عقب افتادن پریود دلالت دارند که استفاده از روش اورژانسی و البته داشتن استرس از مهمترین آنهاست.
ساتم حالت هام مثل قبله.ممنونم استرس هم خیلی داستم این چند روزه .میگم لک حاملگی نیس؟
فکرکنم منظورت از لک حاملگی، خون لانه گزینی هست...در صورت وجود حاملگی این خون حدود دو هفته بعد از لقاح خودشو نشون میده که رنگ خون روشن و صورتی هست و به معنی خون واقعی هم نیست بیشتر شبیه لکه بینی هست و 24 ساعت یا نهایتا دو روز بیشتر طول نمیکشه....اما اگر خونریزی شما نظم و میزان و مدت همیشگی را داشته باشه خونریزی قاعدگی خواهد بود.