iman_prs نوشته است:Ms_Nakisa نوشته است:maria64 نوشته است:Ms_Nakisa نوشته است: سلام خسته نباشيد،من طى رابطه خارجى اى كه داشتم به واژنم ضربه وارد شد و قسمت خارجى واژنم باز شد.پيش متخصص رفتم و گفتن كه پردم حلقوى و سالم و حتى جداره هاشم اسيب نديده و تاكيد داشتن كه زمان ازدواج به پزشك قانونى بروم.اما چون خيالم راحت نشد توسط متخصص ديگرى هم معاينه شدم و ايشون هم گفتن سالم و حلقويست و باز ايشون هم گفتن زمان ازدواج پزشك قانونى برم اما متخصص دوم گفتن كه سوراخ پردم باز شده( شايدمنظورشون همان باز شدن واژنم بوده) .با توجه به اينكه هم اينجا خوندم و خودم هم شنيدم كه بعضى از دكترها با وجود رابطه كامل بازم تشخيص ندادن و گفتن كه پرده سالم است احتمال داره كه در مورد من هم همينطور باشه؟ و اينكه چرا هر ٢متخصص تاكيد كردن برم پزشك قانونى؟اين توصيه به همه ى حلقوى ها كرده ميشه؟
ممنون
سلام دوست خوبم
راستش من درست منظور شما را از جمله اول سوالتون و مخصوصا (قسمت خارجی واژنم باز شده) متوجه نشدم اما در کل تا زمانی که چیزی داخل واژن نشه پرده سالم میمونه و با رابطه سطحی به پرده آسیبی نمیرسه.
ای کاش جواب این سوال که هر دو متخصص گفتند زمان ازدواج برو پزشک قانونی را همون موقع از خودشون پرسیده بودی چون واسه منم جالب شد.
همانطور که میدونی پرده حلقوی دو نوع داره: ساده و قابل اتساع...پرده حلقوی ساده با اولین دخول پاره میشه و خونریزی داره اما حلقوی قابل اتساع با اولین دخول پاره نمیشه...من فکر میکنم شاید بخاطر این باشه که پرده شما ممکنه حلقوی قابل اتساع باشه یعنی ارتجاعی باشه و موقع ازدواج با اولین دخول پاره نشه و پزشک قانونی بهتون برگه سلامت بده که پرده سالمه و ممکنه شب ازدواج پاره نشه و خونریزی نداشته باشی تا مشکلی برات پیش نیاد.
ممنون از جوابتون،خودشون گفتن چون موقع ازدواج مشخص نميشه برم پزشك قانونى.ولى سوالم اينه كه حالا چرا حتما پزشك قانونى،چرا نگفتن برگه سلامت بگيرم؟ دكتر هاى ديگم ميدن ديگه. يعنى امكان داره اشتباه تشخيص داده باشن و پردم اسيب ديده باشه؟ با اين وجود كه دكتر دوم گفت سوراخ پردم باز شده كه ميتونه در اثر بازى بازى كردن و يا مادر زادى باشه.امكان داره كه بخاطر اون ضربه و باز شدنش اسيب هم ديده باشه؟
برگهی سلامتی که ملاک قرار میگیره و اعتبار داره رو فقط پزشکی قانونی میده.
امكان اين هست كه اشتباه تشخيص داده باشن در مورد سالم بودن؟با توجه به اينكه موردهاى زياد تشخيص اشتباه پزشك در اينجا گفته شده.