با سلام
اگر ممكنه اطلاعاتي در رابطه با درد بعد از پاره شدن پرده بكارت و اينكه اين درد چه مدت خواهد بود به من بدهيد ؟
اگر ممكنه اطلاعاتي در رابطه با درد بعد از پاره شدن پرده بكارت و اينكه اين درد چه مدت خواهد بود به من بدهيد ؟
venos نوشته است: با سلام
BARAN نوشته است: با سلام و خسته نباشید.
من برای شب زفاف یک سری اطلاعات کامل میخواهم. از حالت ها یی که برای عمل جنسی مناسب تر است تا راههای جلوگیری از بارداری.
وحتی من بعضی جاها خوندم که از خوردن بعضی از غذاها باید خود داری کرد.در این مورد هم توضیح دهید.
BARAN نوشته است: آیا پس از پاره شدن پرده بکارت خون ریزی تا یه هفته ادامه داره؟
BARAN نوشته است: اگر فاصله دخول مدتها بعد عمل دخول اول باشد باز هم امکان خون ریزی هست؟
BARAN نوشته است: احتمال برگشت پرده بکارت هست؟ یا حتی وجود درد در دخول های بعدی ؟
phosil نوشته است: سلام آقای دکتر
آیا وقتی پرده بکارت پاره میشه بوی بدی میگیره ؟ دلیل چی میتونه باشه؟
phosil نوشته است: سلام خسته نباشید
میخاستم ببینم اگه یک دختر قبل از ازدواج یک یا دو بار رابطه جنسی داشته باشه آیا احتمال اینکه بعد از ازدواج رابطه جنسی انجام بشه و خون کمی ازش دیده بشه هست ؟
یک سوال دیگه
آلت مقدار کمی داخل میشه و بعد از دیدن کمی خون الت را در می آورند . خانم به پزشک مراجعه میکنه و پزشک میگن که مقدار کمی از پرده خراشیده شده اگر رابطه جنسی بعدی را کامل انجام بدهید پرده کامل پاره شده و دوباره خون دیده میشه. رابطه جنسی بار دوم انجام شده ولی هیچ اتفاقی یا دردی یا خونی دیده نشده علت چیست
متشکر
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|