سلام خسته نباشید .من 19 سال دارم و به تازگی و برای اولین بار رابطه جنسی داشتم اما اصلا پرده ی بکارتم خونریزی نداشت معاینه پزشکی انجام ندادم ولی از روی عکس ها و مطالب حدس میزنم حلقوی باشه میخوام ببینم آیا اگر پاره شده باشه میشه دوباره ترمیمش کرد
somayeh65 نوشته است: با سلام و خسته نباشی
من در کودکی شش سالگی یه نفری با انگشتش باهام بازی می کرد و منم خوشم میومد یه دفعه که اینکارو میکرد درد شدیدی فقط همون لحظه داشتم واسه همینم دیگه هروقت بهم میگفت بیا نمیرفتم. تا اینکه بزرگ شدم در سن 19 خود ارضایی الته بدون هیچ دخولی در حدود یه سالی داشتم . در مورد خودارضایی با توجه به مطالبی که خوندم میدونم باعث پارگی بکارت نمیشه اما اون تجربه کودکی را نمیدونم ایا احتمالش هس که پرده بکارتم پاره شده باشه.یا نه . با تشکر
لطفا اگه امکانش هس جواب رو برام ایمیل کنید
ghazal0909 نوشته است: سلام خسته نباشید .من 19 سال دارم و به تازگی و برای اولین بار رابطه جنسی داشتم اما اصلا پرده ی بکارتم خونریزی نداشت معاینه پزشکی انجام ندادم ولی از روی عکس ها و مطالب حدس میزنم حلقوی باشه میخوام ببینم آیا اگر پاره شده باشه میشه دوباره ترمیمش کرد
somayeh65 نوشته است: سلام
تا اونجا که یادم میاد نه خونی ندیدم .چون اگه خون میدیم خیلی میترسیدم.یه سوال داشتم اگه پرده من حلقوی باشه یعنی اون تجربه کودکی بوسیله پزشک تشخیص داده نمیشه
fatemeh5121 نوشته است: سلام خسته نباشیدخانوم دکترببخشیدمن یه سوالی داشتم من حدوداسه ماه پردماترمییم کردم ولی بازشدترمیمم پردمم حلقوی ازاون موقعه خونریزیم کم شده وخ ترشح هم زبادشده ورفتم دکترگفت ک ازقرصهای مولتی ویتامین و<a>مترونیدازول</a> داده ولی فایده نداشت الان روشی مثل لیزروجودداره ک درمان کنم پردما
somayeh65 نوشته است: با سلام دوست عزیزم
ایا خانومایی که باکره نیستند با نگاه کردن یه فرد معمولی هم فهمیده میشه مثلا یکی بخاد مال خودشو نگاه کنه یعنی اونایی باکره نیستند سوراخ وسط پرده خیلی بزرگ شده یعنی مثلا چقدر به اندازه قطر الت مرد سوراخه گشاد میشه یا حالت ارتجاعی داره و خود شخص نمیتونه بفهمه
ninaart نوشته است: سلام
من اطلاعی از شکل بکارتم ندارم و ا حالا با کسی رابطه نداشتم
به تازگی نامزد کردم . و با نامزدم رابطه داشتم تو اولین رابطم دخول کامل نداشتم 2و3 سانت دخول داشتم، مقدار خیلی کمی خون در حد 2،3 قطره،نامزدم با اطمینان گفت که خون پرده نبوده ولی درد شدید و سوزش داشتم و مقداری لکه ی خون شب داشتم
بار دوم و آخری که رابطه داشتم با نامزدم 3 روز بعد اون اتفاق بود،دخول کامل داشتم،بدون خونریزی و با درد زیاد،و این نامزدم ادعا داره که باکره نبودم
نه راه پس دارم و نه پیش
خواهش می کنم راهنمایییم کنید
دکتر یا ماما می بونه کمکم کنه تقریبا 2 هفته گذشته.تنها پیزی که واسم مهمه ثابت کردن باکره بودنم قبل رابطه هست
lonelyman نوشته است: با سلام میخوام بدونم ایا میشه برده بکارتو به صورت عادی دید یا حتما باید متخصص اونو ببین و ایا رابطه جنسی دهانی به پرده بکارت اسیب میزنه یا نه /با تشکر
YASDL نوشته است: سلام ببخشید من یه سوال در مورد بارداری و پرده بکارت داشتم چون به هم مربوطن اینجا مینویسم با نامزدم برای اولین بار رابطه بدون دخول حتی با شرت داشتیم انگشتمو بین التش کشیدم فرو نکردم انگشتم کامل بیرون بود فقط بین لایه بیرونی و بعد از دو طرف هم فشار دادم بعد که که اخر جفتمون ارضا شدیم شرت پامون بود و الت هم فاصله داشت تقریبا نزدیک باسن حدود 20 دقیقه بعد نامزدم دل درد شدیدی گرفت و احساس سرما و خستگی میکرد با یکم استراحت برطرف شد اون موقغ خونی هم نبود شبش چند قطره خون رو شرت میبینه
از همین موضوع نگرانم همون ناحیه یه مقدار بریگی هم هست شاید خون از اون باشه. میخواستم ببینم با اینکار پرده اسیب دیده؟احتمال بارداری هست؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|