در این مورد بستگی داره به چه رفرنسی رجوع داشته باشید دوست من
اگه رفرنستون حرف کوچه و بازار این سرزمین باشه که منی رو تابو میدونه و شایستهی لعن و نفرین!
یا اگه به بعضی پستهای دوستانمون در همین فروم مراجعه کنید، منی رو مایعی سمی و آلوده میانگارن! (فعلو!)
همچنین اگه به شعر آب حیات مرحوم ایرج میرزا استناد کنید اونوقت مشاهده خواهید کرد که
آب حیات اسـت پدر سوخته / حب نبات است پدر سوخته
آب شود گر به دهانش بری / توت هرات است پدر سوخته ...
آره دوست من
خلاصه این خیلی مهمه که رفرنسی که به اون استناد میکنید چه چیزی باشه
اما در این بین اگه به رفرنسهای پزشکی مراجعه کنید، تا این تایمی که من در خدمت شما هستم فوایدی که علاوه بر تولید مثل برای Semen در Paperهای پابلیش شده در پابلیشرهای معتبر بینالمللی پزشکی گزارش شده، به شرح زیره:
1. در ریسرچی که در دانشگاه SUNY at Albany انجام شده (که دوستمون چند خط بالاتر کپی کردن)، در نمونهی تصادفی از 293 خانمی که پرسشنامهی BDI رو پر کردن، مشاهده شده که اون دسته از خانمهایی که بدون کاور رابطه دارن نسبت به خانمهایی که از کاور استفاده میکنن، علائم افسردگی کمتری رو بروز میدن.
Females who had s.#.e.#.x without condoms, and therefore would be more likely to have semen in their reproductive tract, evidenced significantly fewer depressive symptoms than those who used condoms
رفرنس:
Does semen have antidepressant properties? - Published in PubMD & Springer
2. دو سه تحقیق آکادمیک وجود داره که در مورد تأثیر منی بر جلوگیری از سرطان پستان بحث میکنه و میگه که پلاسمای منی (Seminal Plasma) میتونه سرطان پستان رو کاهش بده. علت اون هم گلایکوپروتئین و سلنیوم موجود در منی به همراه Apopotosis (فرآیند مرگ سلولی برنامهریزی شده) ناشی از TGF-Beta (یه نوع پروتئین) هستش.
رفرنس 1:
Characteristics of reproductive life and risk of breast cancer in a case-control study of young nulliparous women - Published in PubMD & Elsevier
رفرنس 2:
Barrier contraceptive practice and male infertility as related factors to breast cancer in married women - Published in PubMD & Elsevier
3. جلوگیری از اختلال Preeclampsia (اختلالی در دوران بارداری که با فشار خون بالا و رؤیت مقادیر زیاد پروتئین در ادرار، شناخته میشه) توسط ترکیبات موجود در منی که باعث میشه سیستم ایمنی یه خانم باردار پروتئین خارجی موجود در اسپرم رو قبول کنه و فشار خون در سطوح نرمال خودش حفظ بشه و در نتیجه ریسک اختلال Preeclampsia کاهش پیدا کنه. در این مورد پیپری که در PubMed و Elsevier منتشر شده بیان میکنه که بین رابطهی Oral (انزال در دهان) و کاهش ریسک اختلال Preeclampsia ارتباط معناداری وجود داره و یه خانم باردار، بارداری ایمنتر و موفقتری رو تجربه خواهد کرد، چون آنتیژنهای همسرش رو (با بلعیدن منی) جذب میکنه.
رفرنس:
Correlation between oral s.#.e.#.x and a low incidence of preeclampsia: a role for soluble HLA in seminal fluid? - Published in PubMD & Elsevier
4. یه فرضیه هم مطرح هستش که با جذب تستوسترون موجود در منی از طریق دیوارهی واژن (یا حتی خود عمل بلعیدن منی)، میتونه باعث افزایش لیبیدو (میل جنسی) خانم اون ماجرا بشه.
5. ناگفته نمونه که برای خانمهایی که درگیر سرطان سرویکس رحم هستن، تخلیهی منی در واژن میتونه اوضاع رو بدتر کنه.