parisa55ov نوشته است:maria64 نوشته است:parisa55ov نوشته است:maria64 نوشته است:parisa55ov نوشته است:maria64 نوشته است:parisa55ov نوشته است:maria64 نوشته است:parisa55ov نوشته است:maria64 نوشته است:parisa55ov نوشته است: بازم ببخشيد من انقد سوال ميپرسما . من الان ٥ روز زودتر شدم ولي حالت پريودي نيست انگار لك ولي به مقدار زياد!؟!؟ قبل شدن هم دل دردي شبيه پريودي گرفتم! الان اين جز پريودي حساب ميشه؟!
سلام
دوست خوبم درصورت داشتن سوالهای مجدد لطفا سعی کنید سوال و جوابهای قبلی خود را بصورت نقل قول قرار دهید تا با بررسی اونا بتونیم به سوال جدیدتون پاسخ بدیم....چون سوالها و موارد زیاده و در خاطر کسی نمیمونه.
اگر قبلا از روش اورژانسی استفاده کردید، این طبیعی هست که پریود الان اینگونه باشه...چون این قرصها یه دفعه هورمون زیادی وارد بدن میکنند و تعادل هورمونها را به هم میریزند پس این طبیعی هست که در نظم و کیفیت قاعدگی اختلال بوجود بیاد....اما در کل طبیعیه و در پریودهای بعدی همانند قبل خواهد شد.
بله...این خونریزی قاعدگی محسوب میشه و هر گونه احتمال حاملگی را در شما رد میکنه.
مننون از جوابتون.فقط من الان روز ٧ پريودي هستم ولي همچنان سينه درد دارم قبلا سينه درد داشتم ولي نزديك روزاي اخر كمتر ميشد ولي اينبار نه!!؟ اين دليل خاصي داره؟! خطرناك؟
سلام
دلیل خاصی نداره و فقط مربوط به مصرف قرص ضدبارداری میشه....یعنی از عوارض اون قرصهاست.
شاید تا یک یا دو دوره دیگه هم چنین علایمی داشته باشی اما زمانی که هورمونها دوباره به تعادل رسیدند خودبخود این علایم و دردها برطرف میشه.......نگران نباش.
سلام خسته نباشيد ببخشيد الان تقريبا ٥،٦ روزه كه پريوديم تموم شده ولي همچنان لك زياد ميبينم!!! اينم هنوز از علائم اون قرص هاست!! تا كي ادامه داشته باشه طبيعيه؟؟؟!
سلام
بله....ظهور لکه های قهوه ای از علایم شایع مصرف قرصهای پیشگیری و بخاطر عدم تعادل هورمونهاست.
موردخاصی نیست...خودبخود کم و بعد برطرف میشه....نگران نباش.
سلام و خسته نباشيد.ببخشيد ميخواستم بدونم لكي كه مربوط به لانه گزيني هست چقدره!؟ و چند روز طول ميكشه؟
سلام
در بایگانی این سایت اطلاعات کامل در این زمینه وجود داره....فقط کافیه چند دقیقه وقت بذارید و جستجو کنید.
خون لانه گزینی چند لکه صورتی رنگ متمایل به قرمز کم رنگ هست که 24 ساعت الی نهایتا 48 ساعت طول میکشه.
سلام اقاي دكتر سال نوتون مبارك.ببخشيد باتوجه به اينكه من مشكلمو توي سوال هاي قبليم گفتم كه يك اسيفند رابطه داشتم و از روش پيشگيري ٨ تا ال دي استفاده كردم ولي من همچنان يه مشكل دارم اونم اينه كه من تا امروز بعد از پريودي اسفند ماه و بعد از حساسيت به قرص همچنان لك دارم. ميخواستم بدونم اين لك ها كه تا امروز طول كشيده همه از عوارض قرص ال دي كه هورمون هرو بهم ريخته يا اينكه مشكل از جاي ديگه اييه!!
سلام
بله...از عوارض این قرصها ممکنه لکه بینی بین دو پریودی باشه....مشکل خاصی نیست هورمونها که به نظم سابق بازگشتند این مورد هم برطرف میشه.
سلام
يسوال ديگه داشتم! وقتي از ١١ اسفند كه پريودي شروع شد و تموم شد و بعدش حالت لك بود تا١٠/١١ فروردين الان كه من بايد ١١ فروردين پريود بشم اين تاريخ پريودي عوض ميشه؟! چون من بايد ديروز ميشدم ولي نشدم نگرانم!!!
سلام
دوست خوبم این قرصها تا چند دوره اختلال در نظم قاعدگی ایجاد می کنند...یعنی تا چند دوره پریود شما عقب یا جلو میفته یا اولش لکه می بینید و بعد یه خونریزی مختصر....هیچ جای نگرانی نیست....بزودی تا چند روز دیگه خونریزی رخ میده....اگر باردار بودید این لکه بینی ها را نداشتید.