maria64 نوشته است:fatemeh69ii نوشته است:maria64 نوشته است:fatemeh69ii نوشته است: سلام خسته نباشید
من 24 سال دارم پریودیم منظمه مدت پریودیم 10 روزس در روز 28 ماه قبل پریود شدم در روز 7 این ماه پریودیم تموم شد در روز 13 یا 14 این ماه نزدیکی بدون مراقبت داشتم
من و نامزدم از طریق لاپایی رابطه برقرار کردیم کاندومش پاره شد و فکر می کنم ذره ای آبش روی آلتم ریخت با دستمال پاک کردم و 10 ساعت بعدش 4 قرص ال دی خوردم ولی 12 ساعت بعدش نخوردم می خواستم بدون امکان بارداری وجود داره؟لطفا زود جوابمو بدید استرس دارم
سلام
خیر...احتمال بارداری نیست.
در رابطه سطحی بدون دخول احتمال بارداری خیلی ضعیفه....البته شما روش اورژانسی را صحیح مصرف نکردید و باید 12 ساعت بعد 4 عدد دیگه ميخورديد اما با این حال خطری شما را تهدید نميکنه.
سلام خسته نباشید با توجه به اینکه 4 قرص ال دی مصرف کردم اولش امکان هست پریودیم عقب بیفته یا لکه بینی کنم؟
سلام
بله امکانش هست....بهرحال هورمون اضافی هرچند کم وارد بدنتون شده و این تعادل هورمونی را واسه مدتی بر هم میزنه و این نوسان خود را بصورت لکه بینی و اختلال موقت در سیکل قاعدگی بروز میده.
سلام ببخشید همش سوال می پرسم چقدر ممکنه پریودیم عقب بیفته؟با وجود استرسی که دارم