maria64 نوشته است:Ms_arya نوشته است: نامزده من قاعدگی منظمی داره
هر 25 روز پریود میشه
دوره خونریزیش 5 روز
آخرین بار دورو بره 1 تیر خونریزیش شروع شد
از یه هفته قبل یعنی 13 روز بعد از شروع پریودش رابطه کنترل نشده داشتیم که البته فقط پیش آب وارد واژنش شد
که بعدش از قرصایه جفتی بصورت 12 ساعته استفاده کرد
تقریبا سه روز بعد از اون قرصا شروع کرد به خوردنه قرص ال دی الان یه 5 روزی میگذره
من اصلا نمیتونم از کاندوم استفاده کنم چون دیر انزال هستم زانوهام داغون میشن و خیلی خسته میشم تقریبا 40 دیقه باید برا یه بار انذالم وقت بذارم البته این جدا از معاشقه و ... هستش
هر نوع کاندمی چه معمولی چه فوق العاده نازک هم امتحان کردم نشد فقط اعصابم خورد میشد
برا همین دیروز که روز 4 قرص ال دی خوردنشم بود باز بدون کاندوم رابطه داشتیم که باز از ریختن منی رویه واژن و داخل جلوگیری کردم طبیعی
احتمال بارداری هستش ؟
مطالب انجمن رو خوندم و یه سری اطلاعات خیلی خوب بدست آوردم ولی واقعا گیح شدم
و اینکه نامزدم تو اون زمان 5 پریودش یا روز اول پریودش قرص ضد بارداری نخورده و تو روز 13 از دورش 13 اولین قرص اورژانسی خورده و از روز 16 شروع کرده قرص ال دی خوردن بمدت 5 روز تا الان هستش آیا اصلا تاثیری داره ؟!
سلام
دوست عزیز، من چند بار متن سوال شما را خواندم اما راستش درست متوجه منظورتون نشدم...آخه شما در اوایل متنتون فرمودید که نامزدتون بعد از رابطه از قرصهای جفتی استفاده کرده اما در پایان متن گفتید از روز 13 سیکلش قرص خورده...
من در کل عرض میکنم که احتمال بارداری با پیشاب خیلی کمه و اگر ایشون از روش اورژانسی صحیح یا طبق تجویز پزشک از قرصها استفاده کرده باشه جای هیچ نگرانی نیست.
منظوره من این بود من چندین بار رابطه جنسی کردم با نامزدم
یه بار که در همون روز 13 دورش بود که روش اورژانسی استفاده کرد
بعد از گذشت دو روز که از روش اورژانسی استفاده کرد بطور منظم و سر ساعت 5 روزه که قرص ال دی میخوره و تو این مدت دوبار دیگه رابطه جنسی داشتیم و تو این مدت اصلا منی وارد واژن نشد و اگه چیزی وارد واژن شده بوده فقط پیش آب بوده
حالا با این اوصاف امکان حاملگیش چند درصدی میشه ؟
قویه یا ضعیف اینو میخواستم بدونم