سلام به همه
میشه یک قرص تاخیری که عوارض نداشته باشید معرفی کنید؟
اسپری بی حسی میاره و چندان رضایت بخش نیست.
سپاس
میشه یک قرص تاخیری که عوارض نداشته باشید معرفی کنید؟
اسپری بی حسی میاره و چندان رضایت بخش نیست.
سپاس
ali136260 نوشته است: با سلام و عرض ادب خدمت شما
یک قرصی هست به نام VEGO PILLS می خواستم اگه ممکنه در بارش توضیحاتی بدین که آیا این قرص تأخیری هست یا نه؟ و اصولاً مصرفش توصیه میشه یا نه و طریقه مصرفش چطوره؟و شما چه قرص تأخیری رو صلاح می دونید
نقل قول:ali136260 نوشته است: اما ی قرص هست ویگرودول قرمز اگه اشتباه نکنم المانی هست تست شده عالیه هم تاخیر داره هم سفت کنندس ی 15 مین قبل از انجام کار باید خورده شه فک کنم فک کنم فک کنم روزی یکی مشکلی نیس در صورتی ک بیماری قلبی چیزی نداشته باشی
عوارض اصلیش(اکتر قرص ها) رو کلیه اثر میزاره خوردی ی سری نورا رو ابی میبینی پوستت ممکنه حالت خشکی پیدا کنه اما همیشه مصرف نکن کلا ب ضررش نمی ارزه
قیمتشم دیگه خلی گرون باشه خلی گرون باشه ی ورقش15000تومن توش 5 تا هست
با سلام و سپاس بخاطر راهنمایی شما من شنیدم که این قرص ویگرودول اسم واقعیش وگادول هست محصول هندوستانه و استفاده از این قرص توصیه نشده چون شنیدم در مکان های غیر بهداشتی درستش می کنن شاید هم این قرصی که شما فرمودین فرق داره به هر حال ممنون از راهنماییتون
mi3agh نوشته است: هیچ قرصی توی دنیا وجود نداره ک عوارض نداشته باشه قرص <a>ترامادول</a> هم عوارض سنگینی داره و اعتیاد اوره
ازکاندوم های حاوی <a>لیدوکائین</a> یا همون تاخیری استفاده کنید.
رابطه جنسی منظم اگه داشته باشین زودانزالی برطرف میشه این به من ثابت شده
mosi95 نوشته است:mi3agh نوشته است: هیچ قرصی توی دنیا وجود نداره ک عوارض نداشته باشه قرص <a><a>ترامادول</a></a> هم عوارض سنگینی داره و اعتیاد اوره
ازکاندوم های حاوی <a><a>لیدوکائین</a></a> یا همون تاخیری استفاده کنید.
رابطه جنسی منظم اگه داشته باشین زودانزالی برطرف میشه این به من ثابت شده
پس چرا با رابطه جنسی ، زود انزالی من برطرف نمیشه
mi3agh نوشته است: همه قرص ها و دارو ها عوارض داره هرکی هم گفته نداره نمیدونه <a>فلوکستین</a> جز دارو های ارامبخشه قرص <a>سیتالوپرام</a> و امیپرامین (اگه اشتب نکنم اسمش و)ارامبخشه و عوارض داره
ویگرودول قرمز از <a>سیلدنافیل</a> و <a>ترامادول</a> جهت (شق شدن و تاخیری) ساخته شده خوبه اما حداقل مصرفش روزی یکی هست....
<a>لیدوکایین</a> هم ک بی حسیه اولاش خوبه بعد ک بدنت عادت کرد ب جای ی پاف باید دوتا پاف بزنی
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|