azadehov نوشته است: سلام
اقای دکتر خواهشا راهنماییم کنید پسری هستم 25 ساله. نامزدی دارم همسن خودم.
دیروز با نامزدم معاشقه داشتیم. ببخشید انقدر واضح میگم چون میخوام کاملا شرایط رو متوجه شوید. تنها رابطه پایین تنه ای که داشتیم این بود که در حد 10 ثانیه از روی شلوار (همینطور که لباسمان تنمان بود کاملا) از پشت سر کمی ژست دخول از پشت رو انجام دادیم و کمی مالش ایجاد کردیم که شاید 10 ثانیه هم نشد. در حد 3 ثانیه هم من با دستم، باز هم از روی شلوار ، آلت تناسلی نامزدم رو مالیدم. (ببخشید از ادبیاتم). همچنین آخر معاشقمون ایشون همانطور که شلوارش کاملا به پا داشت ، نشست روی پاهای من (من هم شلوار کاملا پوشیده بودم) و در حد 5 ثانیه روی پایه من مالیده شد تا من ارضا شدم. اما تاکید میکنم شلوار و لباس زیر هردومون پایمان بود.
حالا دیشب که نامزدم رفته خونشون، میگه یه قطره خون کوچیک در حد یک سکه 50 تومنی در لباس زیرش دیده. امروز صبحم که لباس زیرش رو عوض کرده میگه یه قطره دیگه البته خیلی کوچیک تر نسبت به قطره ای که دیشب دیده، باز مشاهده کرده. البته مورد قطره خونی که دیشب دیده نمیدونه دقیقا برای چه زمانی بوده چون که از ظهر که ما معاشقه داشتیم تا شب ، پیش نیامده بود که بره دستشویی.
اما خودش میگه هم قطره خون دیشبی و هم قطره خون ناچیزتره امروزی، تازه به نظر نمیاد ولی این قطره ریزتر امروزی میگه یکمی تیره تره.
پریود نامزدم هم دو سه هفته پیش بود. میگه خودش درد نداره ولی حال و هوای پریود یکمممممممممی داره.
آیا پرده اش آسیبی دیده؟ آخه هیچ رفتار پرخطری که ناشی از ورود یا دخول مستقیم باشه نداشتیم. هرچی هم بوده و توضیح دادم از روی شلوار (اونم شلوار زخیم لی ) بوده.
آیا دلیل دیگه ای میتونه این دو قطره خون کوچیک داشته باشه؟ ایا پرده نامزدم آسیبی دیده؟
از معاینه دکتر هم خجالت داره. اطمینان قلبی هم به هم داریم و خجالت از معاینه تنها یک خجالت دخترونه است.
ممنون میشم پاسخم رو بدید.
دوست عزیز با توجه به نوع رابطه شما امکان آسیب به بکارت نامزدتون وجود نداره
نگران نباشید