سلام
سیزده روز پیش با شوهرم رابطه داشتم، چهارده ساعت بعد از رابطه یک قرص لوونورژسترل، بیست و شش ساعت بعد از رابطه یک یا دو قرص لوونورژسترل و هفتاد و دو ساعت بعد از رابطه هم یک قرص لوونورژسترل مصرف کردم،در کل سه یا چهار قرص لوونورژسترل750. روزانه نیز دو عدد قرص توپیرامات 100 مصرف میکنم(در بعضی سایتها نوشته شده که اثر قرص های ضد بارداری رو از بین میبره یا کم میکنه)
تقریبا هفت روز بعد از رابطه پریود شدم، در صورتی که باید چهار پنج روز بعدتر پریود می شدم، و سه روز طول کشید.(مطمعن نیستم پریود بوده یا لکه بینی).
امروز(سیزده یا چهارده روز بعد از رابطه) آزمایش احتمالا بتا دادم جواب منفی بود.
جواب آزمایش:
hormones by full automated 1
test……………………………………………………BHCG
result……………………………………………..Negative
unit………………………………………………….mIU/ml
refrence values……….Negative:<20>20
با توجه به اینکه برای مقادیر کمتر از بیست جواب منفی میده، ممکن هست که جواب آزمایش اشتباه باشه؟
(خوندم که باید مقدار عددی کمتر از 5 باشه تا مطمعن بود)
جواب این آزمایش چند روز بعد از رابطه مطمعن هست؟
با این حال امکان بارداری هست هنوز؟
سیزده روز پیش با شوهرم رابطه داشتم، چهارده ساعت بعد از رابطه یک قرص لوونورژسترل، بیست و شش ساعت بعد از رابطه یک یا دو قرص لوونورژسترل و هفتاد و دو ساعت بعد از رابطه هم یک قرص لوونورژسترل مصرف کردم،در کل سه یا چهار قرص لوونورژسترل750. روزانه نیز دو عدد قرص توپیرامات 100 مصرف میکنم(در بعضی سایتها نوشته شده که اثر قرص های ضد بارداری رو از بین میبره یا کم میکنه)
تقریبا هفت روز بعد از رابطه پریود شدم، در صورتی که باید چهار پنج روز بعدتر پریود می شدم، و سه روز طول کشید.(مطمعن نیستم پریود بوده یا لکه بینی).
امروز(سیزده یا چهارده روز بعد از رابطه) آزمایش احتمالا بتا دادم جواب منفی بود.
جواب آزمایش:
hormones by full automated 1
test……………………………………………………BHCG
result……………………………………………..Negative
unit………………………………………………….mIU/ml
refrence values……….Negative:<20>20
با توجه به اینکه برای مقادیر کمتر از بیست جواب منفی میده، ممکن هست که جواب آزمایش اشتباه باشه؟
(خوندم که باید مقدار عددی کمتر از 5 باشه تا مطمعن بود)
جواب این آزمایش چند روز بعد از رابطه مطمعن هست؟
با این حال امکان بارداری هست هنوز؟