mohamadi123 نوشته است:
با سلام خدمت شما دکتر گرامی
دختری 26 ساله هستم که هنوز ازدواج نکردم
ورزش بیلاتس انجام میدادم که با دردزیر شکم به بزشک مراجعه کردم.سونوگرافیم به شرح زیر بود:رحم به ابعاد77*36*26وضخامت اندومتر4mm با اکوی میومتریال نرمال مشاهده شد.یک کیست به سایز78*48 mmحاوی internal low level echo وچنئ کانون اکوزن کوجک در جدار ان در تخمدان راست دیده میشود که میتوان مطرح کننده اندومتریوما وبااحتمال کمتر کیست همورازیک باشد.یک کیست به سایز 34*30 mmحاوی نواحی اکوزن داخلی در تخمدان چپ دیده میشود که برای ان نیز اندومتریوما یا کیست همورازیک در تشخیص افراقی قرار دارد.
بعد از خوردن 5 بسته قرص ال دی وگذشت 6 ماه سونو جدید بدین شرح میباشد:
رحم به ابعاد و اکوی نرمال در وضعیت Anteversion رویت گردید.ut=77*38*44 mm ضخامت اندومتر 2.7mm است.cul-de-sac خلفی ازاد و تخمدان راست حاوی یک کیست با جدار نازک وتوام با اکوی یکنواخت داخلی به اقطار تقریبی 71*56 mm وتخمدان جپ نیز حاوی یک کیست مشابه به اقطار تقریبی 24*27 mm است.
کنترل سونوگرافی پس از یک دوره درمان مدیکال ازنظر افراق کیست همورازیک باسایر توده های پاتولوزیک تخمدانی نظیر Endometerioma توصیه میشود.
در ازمایش ابتدا CA19-9 934.3 U/ML UP TO 37
CA125 2872 U/ML UP TO 35 گزارش شد که بعد از 5 ماه و ازمایش دوباره CA19-9 80.87 U/ML UP TO 37
CA125 160.1 U/ML UP TO 35 گزازش شد.
پزشکم برام سه تا امپولDecupeptile 3.75
28 تا قرص Metrony progestrone 5 g و 30 تا قرص کلسیم د تجویز کرده.ایا امپول ها خطرناک نیس برای من؟؟؟؟؟
با توجه به اینکه مجردم و قصد ازدواج و بارداری در اینده دارم ایا این موضوع مشکلی ایجاد میکنه برام؟نمیخام عمل کنم چون از عوارض بعدش وناباروری میترسم...تروخدا راهنماییم کنید خیلی سردرگمم بخدا
سلام
دوست عزیز از پشت مانیتور و بدون معاینه نمیتوان در مورد شرایط شما نظری داد...بهتره که پزشک مجربی را انتخاب و سریعا مراجعه کنید و تحت نظر و درمان دکتر باشید.