با سلام و خسته نباشید
من حدود 1 ساله که ازدواج کردم و تمامی آزمایشات قبل بارداریو انجام دادم فقط آهن بدن و سطحهموگلوبین و هماتوکریت و mcv و mch و mchc من پایین بوده ومیزان lh 9.1 بوده و همینطور آزمایش سونوی رحم و حتی پستان هم دادم و هیچ گونه کیست یا مشکلی نداشتم و پاپ اسمیرم هم خوب بوده .من به صورت طبیعی پیشگیری میکنم ولی متاسفانه هرماه طول قاعدگی من بین 5 تا 7 روز عقب میفتا .30 شهریور پریود شدم ولی ماه مهر نشدم تا الان که 24 آبان هست هیچ گونه علامتی از پریودی ندارم از بی بی چک هم تا هفته قبل استفاده کردم و منفی بود 1 ماه پیش به دکتر مراجعه کردم چون درد در ناحیه شکم و زیر شکم و کلیه ها داشتم دکتر پس از معاینه تشخیص دادن که عفونت واژن دارم و درد رو به این نسبت دادن و قرص آزیترومایسین وداکسی کیم و
مترونیدازول تجویز کردن ولی چون گفتن در دوران بارداری نباید ازین ها استفاده کرد منم گفتم تا زمان پریودیم صبر میکنم بعد استفاده میکنم با اینکه نزدیکی مشکوکی نداشتم میگفتم شاید باردار باشم و تا الانم ازین قرصا استفاده نکردم با اینکه آزمایش بی بی چک من منفی بوده...قابل ذکر که من چند ماهه پیش عفونت داشتم و از طریق قرص و پماد واژن انجام دادم و کاملا خوب شده بودم ..لطفا راهنماییم کنید چرا پریودیم منظم نیست...عفونتو با چی خوبش کنم و اینکه با این همه نامنظمی پریودی قصد بازداری دارم چه کنم...لطفا راهنماییم کنین ..بسیار ممنونم