شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

رفتن به صفحه :    ... 68 ...   

نمی خواهم باردار بشوم (عدم حاملگی)، سوال و جواب و راهنمایی

1. با عرض سلام و خسته نباشید
    من دیروز دقیقا با نامزدم رابطه جنسی مشکوک داشتم و سه ساعت بعد نامزدم از قرصه اورژانسی لونوژیل 0.75 استفاده کرد و خورد که دچار حالت تهوع شد و بعد از خوردن غذا بالا آورد و ما دیروز نمیدونستیم که بعد از استفراغ باید دو ساعت بعد قرصه دومی رو بخوری و گذشت تا چهارده ساعت بعد دومین قرص رو نامزدم خورد. و ما بعد از سه ساعت از خوردنه قرصه دوم متوجه شدیم که باید بعد از  استفراغ سره مصرف قرص اول دو ساعت بعد قرص دومی مصرف میشده که این کارو نکردیم. حالا سواله من اینه که آیا بازم باید بعد از دوازده ساعت یکی دیگه از این قرصا مصرف بشه یا با توجه ب شرایط پیش اومده تو مصرفه قرص مشکلی نداره و نیاز به مصرف سومین قرص نیست؟. ازتون خواهش میکنم که هر چه سریعتر تا دیر نشده منو راهنمایی کنید. پیشاپیش ازتون ممنونم و تشکر میکنم

2. ttania_nikbakht نوشته است: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما و همکارانتون.من بیست و ششم آذر رابطه بدون دخول داشتم که مایع منی هم در بیرون ریخته شده اما در حدود  چند قطره منی روی دست ایشون ریخت نیم ساعت بعد با همون دست با ناحیه بالای واژن من تماس داشتن من ده روز بعد از بی بی چک استفاده کردم جواب منفی بود.در روز دوازدهم بعد از رابطه هم پریود شدم و خونریزیم بیشتر از دفعه قبل هست .میخوام بدونم با توجه به اینکه پریودی من نامنظم است آیا امکان بارداری با توضیحات بالا و با توجه به اینکه سیکل من نامنظم است  وجود داره؟؟یعنی امکان داره چون سیکلم نا منظمه با وجود این که پریود شدم و تست بی بی چک هم منفی بود باردار باشم؟

امکان بارداری وجود نداره
    نگران نباشید

3. سلام من 31 سالمه. 26 آذر پریود شدم مدت زمان پریودی من 7 روزه هست روز 8 یک رابطه سطحی داشتم و اینکه مابع منی داخل واژن نریخته ولی من از پیشاب مینرسم بخاطر همین 5 ساعت بعد 4 عدد قرص ال دی خوردم و 12 ساعت بعدش هم 4 عدد دیگه. با توجه به اینکه من طول دوره قاعدگیم بین 21 تا 24 روزه هست . و ایکنه من 10 دی لک قهویی تیره دیدم و تا امروز که 11 دی هست این لک قهوه تیره ادامه داره و اینم بگم که گاهی وقتا این اک قهوه اول بصورت خون هست بعد لک. ایا بخاطر مصرف قرص اینجوری شدم یا اینکه حامله هستم استرس دارم لطفا جواب بدین

4. tanin703 نوشته است:
    iman_prs نوشته است:
    tanin703 نوشته است: سلام و خسته نباشید
    من 24 سال س دارم .. باکره میباشم
    قاعدگی من معمولا منظم است ب غیر چند ماه پیش ک تقریبا دو هفته زودتر اتفاق افتاد... بلند ترین 30 روزه و کوتاه تزین 28... بین 6تا 7 روز تا پاک شدن کامل طول میکشد.... آخرین بار 1_9_94 پریود شدم ... 29 همون ماه با نامزدم نزدیکی بدون دخول داشتم در حد تماس دو آلت جنسی اما مقداری متی اطراف دهانه ی واژن ریخته شد در حد یک قطره ک سریعا با دستمال پاک شد .. قرصی هم مصرف نکردم ... من یکی دو روز بعد باید پریود میشدم اما تا الان 9 روز گذشته .. البته استرس زیاد دارم و دوروز بعدش هم بعد یکسال دوری از ورزش ب کلاس ایروبیک رفتم ک فشار ب کمر و شکم وارد شد و درد داشتم
    میخاستم بدونم تاخیر در پریود در چیست؟؟ احتمال بارداری وجود دارد؟؟؟

احتمال بارداری با توجه به زمان رابطه پایینه.
    استرس عامل اصلی تأخیر می‌تونه باشه.
    با این حال، اگر هم‌چنان طی چند روز آینده پریود اتفاق نیافتاد، و علائم پریود هم نداشتید جهت اطمینان آزمایش بتا بدید.

ممنون از پاسخ گویی سریع شما .. من امروز صب تست بی بی چک را انجام دادم و جواب منفی بود .. چون ده روز گذشته آیا میشه به این آزمایش اطمینان کرد؟؟ من خیالم راحت باشه؟؟

ممنون میشم مث قبل زود جواب بدین .. من برای بار دوم بی بی چک استفاده کردم و منفی بود
    چقد پریود عقب بیفته عادیه؟؟ ینی ممکنه من کلا این ماه پربود نشم؟؟ ینی استرس اینقد تاثیر داره!
    علائم پریود هس ولی دلیل نشدنش رو نمیدونم

5. با سلام و خسته نباشيد
    من 28 آذر ماه رابطه ي جنسي داشتم اما دخول كامل انجام نشد و پرده بكارت دارم اما مني با آلتم تماس داشت بايد 7 دي ماه عادت ماهانه ميشدم كه نشدم البته همون روزم رابطه داشتم كه باز دخول انجام نشد و مني با آلتم تماس داشت هنوزز هم عادت ماهانه نشدم بعد از رابطه ي دوم 4 قرص ال دي خوردم 12 ساعت بعد هم 4 تا خوردم با توجه به اينكه احتمال بارداري با وجود پرده بكارت وجود داره و مني نير روي آلتم ريخته شده آيا احتمال بارداري وجود داره ؟

6. Raha_gol نوشته است: سلام من 31 سالمه. 26 آذر پریود شدم مدت زمان پریودی من 7 روزه هست روز 8 یک رابطه سطحی داشتم و اینکه مابع منی داخل واژن نریخته ولی من از پیشاب مینرسم بخاطر همین 5 ساعت بعد 4 عدد قرص ال دی خوردم و 12 ساعت بعدش هم 4 عدد دیگه. با توجه به اینکه من طول دوره قاعدگیم بین 21 تا 24 روزه هست . و ایکنه من 10 دی لک قهویی تیره دیدم و تا امروز که 11 دی هست این لک قهوه تیره ادامه داره و اینم بگم که گاهی وقتا این اک قهوه اول بصورت خون هست بعد لک. ایا بخاطر مصرف قرص اینجوری شدم یا اینکه حامله هستم استرس دارم لطفا جواب بدین

اون خونریزی در شما بخاطر مصرف قرص هاست
    با توجه به نوع رابطه شما امکان بارداری نیست
    نگران نباشید

7. سلام
    تاریخ های قبلی پریودی من 1 دی، 6 آذر، 11 آبان و 17 مهر و 20 شهریور، 26 مرداد، 1 مرداد بوده.
    سنم هم 30 ساله.

دوره های خونریزی هم چهار یا پنج روزه است.
    میخوام زمان های امن برای عدم بارداری رو بدونم با این حساب یک روز قبل از آغاز دوره بعدی یعنی 24 دی، روز امنی محسوب میشه؟ممنون از راهنمایی تون.

8. nbeygi نوشته است: با سلام،
    من از یکی دو روز بعد تخمک گذاری تا الان یعنی 6 روزه که اکثر مواقع حالت تهوع خفیف و درد مبهم در پایین شکمم شبیه درد پریود ودرد در پایین کمرم دارم،
    این روهم بگم که برای رسیدن اسپرم به داخل بدنم احتمال بسیار کمی وجود داره!!
    حالا آیا اینها علایم باردارین، یا ممکنه ناشی از مشکل دیگه ای مثل مشکل هورمونی یا مشکلات تخمدان و ... باشند؟
    ( من آخرین بار 9ماه پیش آزمایش خون و سونوگرافی انجام دادم و مشکل خاصی نداشتم)

به نظر می‌رسه رابطه‌تون طی همین دوره بوده، بنابراین باید گفت که علائم فیزیکی بارداری به این سرعت پدیدار نمی‌شن و اولین نشانه‌ای که از بارداری بروز می‌ده اتفاق نیفتادن پریوده.
    داشتن این حالات در زمان تخمک‌گذاری چیز عجیبی نیست و اگه شدتش زیاد نیست جای نگرانی نداره.

9. Parsa_nami نوشته است:
    با عرض سلام و خسته نباشید
    من دیروز دقیقا با نامزدم رابطه جنسی مشکوک داشتم و سه ساعت بعد نامزدم از قرصه اورژانسی لونوژیل 0.75 استفاده کرد و خورد که دچار حالت تهوع شد و بعد از خوردن غذا بالا آورد و ما دیروز نمیدونستیم که بعد از استفراغ باید دو ساعت بعد قرصه دومی رو بخوری و گذشت تا چهارده ساعت بعد دومین قرص رو نامزدم خورد. و ما بعد از سه ساعت از خوردنه قرصه دوم متوجه شدیم که باید بعد از  استفراغ سره مصرف قرص اول دو ساعت بعد قرص دومی مصرف میشده که این کارو نکردیم. حالا سواله من اینه که آیا بازم باید بعد از دوازده ساعت یکی دیگه از این قرصا مصرف بشه یا با توجه ب شرایط پیش اومده تو مصرفه قرص مشکلی نداره و نیاز به مصرف سومین قرص نیست؟. ازتون خواهش میکنم که هر چه سریعتر تا دیر نشده منو راهنمایی کنید. پیشاپیش ازتون ممنونم و تشکر میکنم

اگر فاصله‌ی مصرف قرص و استفراغ کم بوده، بهتره جهت اطمینان یک قرص دیگه مصرف کنند.

10. tanin703 نوشته است:
    tanin703 نوشته است:
    iman_prs نوشته است:
    tanin703 نوشته است: سلام و خسته نباشید
    من 24 سال س دارم .. باکره میباشم
    قاعدگی من معمولا منظم است ب غیر چند ماه پیش ک تقریبا دو هفته زودتر اتفاق افتاد... بلند ترین 30 روزه و کوتاه تزین 28... بین 6تا 7 روز تا پاک شدن کامل طول میکشد.... آخرین بار 1_9_94 پریود شدم ... 29 همون ماه با نامزدم نزدیکی بدون دخول داشتم در حد تماس دو آلت جنسی اما مقداری متی اطراف دهانه ی واژن ریخته شد در حد یک قطره ک سریعا با دستمال پاک شد .. قرصی هم مصرف نکردم ... من یکی دو روز بعد باید پریود میشدم اما تا الان 9 روز گذشته .. البته استرس زیاد دارم و دوروز بعدش هم بعد یکسال دوری از ورزش ب کلاس ایروبیک رفتم ک فشار ب کمر و شکم وارد شد و درد داشتم
    میخاستم بدونم تاخیر در پریود در چیست؟؟ احتمال بارداری وجود دارد؟؟؟

احتمال بارداری با توجه به زمان رابطه پایینه.
    استرس عامل اصلی تأخیر می‌تونه باشه.
    با این حال، اگر هم‌چنان طی چند روز آینده پریود اتفاق نیافتاد، و علائم پریود هم نداشتید جهت اطمینان آزمایش بتا بدید.

ممنون از پاسخ گویی سریع شما .. من امروز صب تست بی بی چک را انجام دادم و جواب منفی بود .. چون ده روز گذشته آیا میشه به این آزمایش اطمینان کرد؟؟ من خیالم راحت باشه؟؟

ممنون میشم مث قبل زود جواب بدین .. من برای بار دوم بی بی چک استفاده کردم و منفی بود
    چقد پریود عقب بیفته عادیه؟؟ ینی ممکنه من کلا این ماه پربود نشم؟؟ ینی استرس اینقد تاثیر داره!
    علائم پریود هس ولی دلیل نشدنش رو نمیدونم

بله استرس می‌تونه تأثیر زیادی در تغییر زمان پریود داشته باشه.
    داشت علائم پریود به معنی اینه که به زودی اتفاق خواهد افتاد. نگران نباشید.

11. neeegaaar نوشته است: با سلام و خسته نباشيد
    من 28 آذر ماه رابطه ي جنسي داشتم اما دخول كامل انجام نشد و پرده بكارت دارم اما مني با آلتم تماس داشت بايد 7 دي ماه عادت ماهانه ميشدم كه نشدم البته همون روزم رابطه داشتم كه باز دخول انجام نشد و مني با آلتم تماس داشت هنوزز هم عادت ماهانه نشدم بعد از رابطه ي دوم 4 قرص ال دي خوردم 12 ساعت بعد هم 4 تا خوردم با توجه به اينكه احتمال بارداري با وجود پرده بكارت وجود داره و مني نير روي آلتم ريخته شده آيا احتمال بارداري وجود داره ؟

بله. رابطه‌ی اولتون احتمال بارداری داشته که قرصی هم بعدش مصرف نکردید.

12. ranawrites نوشته است: سلام
    تاریخ های قبلی پریودی من 1 دی، 6 آذر، 11 آبان و 17 مهر و 20 شهریور، 26 مرداد، 1 مرداد بوده.
    سنم هم 30 ساله.

دوره های خونریزی هم چهار یا پنج روزه است.
    میخوام زمان های امن برای عدم بارداری رو بدونم با این حساب یک روز قبل از آغاز دوره بعدی یعنی 24 دی، روز امنی محسوب میشه؟ممنون از راهنمایی تون.

بله. از حدود یک هفته قبل از زمان پریود بعد امن محسوب می‌شه.
    اما به خاطر داشته باشید که به این شکل نمی‌شه خیلی به عدم بارداری مطمئن بود. بهتره از راه‌های مختلف جلوگیری استفاده کنید.

13. با سلام مجدد. اول هما مرسی از پاسگویی سریعتون. من یه سوال دیگه هم داشتم. من 12 دی خونریزی شروع شد ولی خیلی کم خونریزی دارم و مثل قبل که پریود میشدم و تا روز 4 خونریزیم شدید بود الان نیست. با توجه به پست قبلی که براتون گذاشتم میخواستم ببینم این خونریزی کم عادی هست و بخاطر مصرف قرص ال دی بوده که مصرف کردم یا بخاطر چیزل دیگه ایی هست خیلی نگرانم و استرس دارم. اخه این اولین باری هست که من اینقدر کم خونریزی دارم. اگه سریع جواب بدین ممنون و متشکر میشم. و اینم اضافه کنم درد خفیف در زبر شکم دارم . و همینطور سینه هام درد میکنه.
    و شرمنده پاسخ شما رو من نتونستم باز ببینم نمیدونم چرا باز نمیشه
    اینم پست قبلی بوده که گذاشتم براتون
    سلام من 31 سالمه. 26 آذر پریود شدم مدت زمان پریودی من 7 روزه هست روز 8 یک رابطه سطحی داشتم و اینکه مابع منی داخل واژن نریخته ولی من از پیشاب مینرسم بخاطر همین 5 ساعت بعد 4 عدد قرص ال دی خوردم و 12 ساعت بعدش هم 4 عدد دیگه. با توجه به اینکه من طول دوره قاعدگیم بین 21 تا 24 روزه هست . و ایکنه من 10 دی لک قهویی تیره دیدم و تا امروز که 11 دی هست این لک قهوه تیره ادامه داره و اینم بگم که گاهی وقتا این اک قهوه اول بصورت خون هست بعد لک. ایا بخاطر مصرف قرص اینجوری شدم یا اینکه حامله هستم.

14. Raha_gol نوشته است: با سلام مجدد. اول هما مرسی از پاسگویی سریعتون. من یه سوال دیگه هم داشتم. من 12 دی خونریزی شروع شد ولی خیلی کم خونریزی دارم و مثل قبل که پریود میشدم و تا روز 4 خونریزیم شدید بود الان نیست. با توجه به پست قبلی که براتون گذاشتم میخواستم ببینم این خونریزی کم عادی هست و بخاطر مصرف قرص ال دی بوده که مصرف کردم یا بخاطر چیزل دیگه ایی هست خیلی نگرانم و استرس دارم. اخه این اولین باری هست که من اینقدر کم خونریزی دارم. اگه سریع جواب بدین ممنون و متشکر میشم. و اینم اضافه کنم درد خفیف در زبر شکم دارم . و همینطور سینه هام درد میکنه.
    و شرمنده پاسخ شما رو من نتونستم باز ببینم نمیدونم چرا باز نمیشه
    اینم پست قبلی بوده که گذاشتم براتون
    سلام من 31 سالمه. 26 آذر پریود شدم مدت زمان پریودی من 7 روزه هست روز 8 یک رابطه سطحی داشتم و اینکه مابع منی داخل واژن نریخته ولی من از پیشاب مینرسم بخاطر همین 5 ساعت بعد 4 عدد قرص ال دی خوردم و 12 ساعت بعدش هم 4 عدد دیگه. با توجه به اینکه من طول دوره قاعدگیم بین 21 تا 24 روزه هست . و ایکنه من 10 دی لک قهویی تیره دیدم و تا امروز که 11 دی هست این لک قهوه تیره ادامه داره و اینم بگم که گاهی وقتا این اک قهوه اول بصورت خون هست بعد لک. ایا بخاطر مصرف قرص اینجوری شدم یا اینکه حامله هستم.

این خونریزی از عوارض قرص های اورژانسیه که مصرف کردید

15. iman_prs نوشته است:
    neeegaaar نوشته است: با سلام و خسته نباشيد

بله. رابطه‌ی اولتون احتمال بارداری داشته که قرصی هم بعدش مصرف نکردید.

چقدر احتمال بارداري هست ؟با تزريق آمپول پروژسترون پريود ميشم ؟

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 68 از 126
رفتن به صفحه :    ... 68 ...   

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید