سلام
من 26 سالمه و در سن 12 سالگی پریود شدم ولی بعد از چند ماه پریودم قطع شد و دو سال بعد دوباره پریود شدم و تا حدود یک سال پریود منظم داشتم ولی بعد از اون کم کم پریود نامنظم و بعد از چند وقت کامل قطع شد،هر دکتری هم که میرفتم میگفتند که کیستهای ریز و تنبلی تخمدان دارم و فعلا نیاز به درمان نیست تا زمانی که بخوای باردار بشی، البته با مصرف قرص و یا آمپول پریود میشدم ولی به طور نرمال نه. البته من یک دورهای کمکاری تیروئید هم داشتم ولی حدود 6 ساله که کاملا نرماله تیروئیدم.
الان حدود 3 ساله که ازدواج کردم و توی این مدت هم جلوگیری طبیعی داشتم، البته یک سال اول ازدواجم رو قرص یاسمین و یک سال گذشته رو قرص مدروکسی
پروژسترون از روز 14 پریودم، شبی یک عدد و به مدت 10 شب میخوردم. هر سال هم آزمایش پاپ اسمیر و سونوگرافی میدادم و دکتر میگفت مشکلی ندارم برای بارداری، البته در آزمایش سال گذشتهم مقدار پرولاکتینم 5تا از حد نرمالش بیشتر بود که هشت تا قرص Dostinex خوردم و پرولاکتینم نرمال شد و حتی توی آزمایشی که سه ماه پیش دادم، همچنان نرمال بود.
الان حدود 3 ماهه که برای بارداری اقدام کردم ولی هنوز جوابی نگرفتم. دکترم برام روزی دو تا
متفورمین، روزی یکی فولیک اسید، روزی یکی دگزامتازون، هفتهای دو تا ویتامین E و هفتهای یکی ویتامین D، تجویز کرده و همچنین گفته که به خوردن مدروکسی
پروژسترونم ادامه بدم البته شبی دوتا. این دکترم در مورد کیست بهم گفته که من کیست ندارم، بلکه اندازه تخمکهام هست که کوچک هستن و مثال زد برام که مثلا به جای اینکه یک تخمک با اندازه 20 داشته باشم، 5تا تخمک با اندازه 4 دارم، البته ببخشید که دقیق واحد اندازهگیری که دکتر بهم گفت رو یادم نمیاد الان.
من الان روز چهارم پریودم ولی پریودم خیلی کمه، خیلی جزئی و به صورت لک بوده، در صورتی که ماه های گذشته با اینکه خیلی زیاد هم خونریزی نداشتم ولی انقدر هم کم نبود، ممکنه اینم مشکلی باشه؟
راستش من بسیار نگرانم، آخه الان حدود ده ساله که این حرف توی گوشمه که ممکنه برای بارداری مشکل پیدا کنم و همین منو میترسونه، لطفا منو راهنمایی کنید. خیلی مشکلم حاده؟
در ضمن از توی سایتتون نرمافزار روزهای تخمک گذاری رو گرفتم و خیلی جالب بود و دستتون درد نکنه واقعا و از پر حرفیم هم واقعا معذرت میخوام.