سلام . بهترین روش برای جلوگیری از زود انزالی مردان چیه؟؟؟؟
اگر قرص خوب میشناسید که عوارض نداشته باشه معرفی کنید.
از راهنماییاتون کمال تشکر دارم
اگر قرص خوب میشناسید که عوارض نداشته باشه معرفی کنید.
از راهنماییاتون کمال تشکر دارم
amirzed نوشته است: با سلام
من و نامزدم هربار که نزدیکی میکنیم چون نمیتونم دخول داشته باشم به دلیل داشتن پرده بکارت و اینکه هنوز عقد نکردیم,روابط جنسیمون تقریبا یه رب الی بیست دقیقه طول میکشه و ایشون رو از طریق کلیتوریسی گاهی اوقات بیش از 4 بار ارضا میکنم اما خودم از.اینکه با دست ارضا میشم رضایت ندارم و اینکه میل جنسیم خیلی زیاده طوری که اذیت میشم.تنها یکبار موفق شدم رابطه مقعدی داشته باشم که در عرض 5 دقیقه ارضا شدم.میخاستم کمکم کنین که بدون اسپری چی میتونم مصرف کنم تا این 5 دقیقه هم مث هروقتی ک کنار نامزدم با دست ارضا میشم به بیست دقیقه بکشه؟یک مشکل دیگه هم دارم و اون اینه که به سختی آلتم کامل دراز میشه و وقتی کامل.
دراز میشه اگ بهش توجهی نکنم خیلی زود دوباره میخابه چی کار باس بکنم ممنون میشم به همه سوالاتم پاسخ بدید
zz1363ll نوشته است: با سلام من حدود14ساله که ازدواج کردم شوهرم9سال از من بزرگتره وحدود20ماه میباشد که دیابت نوع2 دارد یعنی قند خونش کنترل شده است در این مدت هیچگاه قند خونش از110بالاتر نرفته البته قرص مصرف میکند از همان موقع دفعات نزدیکش کمتر شده ودچار زود انزالی شده واخیرا هر دو هفته یا سه هفته یکبار با هم نزدیکی داریم بعضی وقت ها هم که هفته ای سه چها بار که اونم بندرت پیش میاد مدتی هم هست که التش کوچکتر شده وهنگام نعوذ شدن قبل از اینکه نزدیکی کنه زود شل میشه واز طرفی هم اب منیش هم مقدارش کم شده هم رنگش قبلا سفید شیری بود الان مثل اب بی رنگ شده خواهش میکنم برای اینکه زندگیم از هم نپاشه کمک کنید راهنمایی کنید اخه به غرورش برمیخوره دکتر هم نمیره نمی دونم چکار کنم لطفا کمک کنید
ممنونم
Sheydakhan نوشته است: با سلام من 9 ماه پیش با نامزددم رابطه رابطه سطحی داشتم30تیر 1394 5 روز بعد پریودم بود من 21 هر ماه پریود میشم البته پریودهای من نامنظمه و الان 2 ساله که با قرص اتیسترون منظم شده 6 ماه قرص مصرف میکنم 6 ماه بدون قرص کسیت شکلاتی هم دارم بعد از رابطه من هیچ گونه جلوگیری نکردم 10 روز بعد از اون رابطه آزمایش دادم بتا 1 بود دو ماه بعد رفتم 2.9 بود و هیچ مایع منی داخل واژنم ریخته نشد البته شک دارم از بیبی چک هم استفاده کردم منفی بود ولی در طول این 9 ماه دردهای شکمی و احساس دل کمر درد پریودی دارم و همین طور سرگیجه تقریبا بالای ناف و همچنین روی ناف نبض میزنه این دوماه نبضش بیشتر شده و خیلی کم حات تهوع هم دارم از دی ماه سال 94 و الان دوهفته است که از سینه هام مایع سفید و بیرنگ میاد و دیشب هم ترشح سفید از واژن داشتم بدون بو بود مثل همیشه نبود تقریبا شل و آبکی بود
این اتفاق در روز 5.2.1395 .برای اطمینان بیشتر دباره تست دادم بتا 5.1 و پرولاکتین هم 21 بود آیا ممکن بارداری پوچ باشه دکتر بهم گفت منفیه ولی سایت نوشته ازز5 بیشتر احتمال بادراری هست احتیاج به آزمایش دباره هست اگر پرولاکتین و بارداری منفیه علت این همه درد چیه یادم رفت بگم قرص leoxin هم مصرف میکنم کم کاری تیروعید هم دارم
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|