با سلام بنده سه ماه پيش بعلت استرس شديد و با مشورت با يكي از دوستانم باهم رفتيم به مركز مشاوره رفتاري و ازمايش داديم از قضا فرد نمونه گير با دوستم اشنا از اب دراومد و من بهش گفتم كه خيلي استرس دارم و ايشون گفت بيا ازمايشگاه خصوصي كه من در اونجا كار ميكنم تا ازت ازمايش اليزا بگيرم و بنده رفتم و جواب منفي بود و باز بعلت استرس زياد بعد دوماه رفتم و باز جواب منفي بود تا اينكه يك ماه پيش (١٥ روز بعد از اخرين ازمايش)ايشون با من تماس گرفت و گفت ميتوني بياي ببينمت باهات كار دارم و من شديدا ترسيدم كه نكنه اتفاقي افتاده و با اسراري ك من داشتم ايشون گفت كه ميخواستم ببينم پول قرضي داري يا نه و منم گفتم خب اينو اول ميگفتي و من ندارم ولي ايشون اسرار كرد كه حالا شما بيا و باز باعث افزايش استرس من شد بالاخره من فرداي اون روز(اول ابان) رفتم پيشش و ايشون گفت فقط مشكل مالي داشته و از اين حرفا و منم با استرسي ك داشتم گفتم حالا بيا يه ازمايش بگيرازم و اصل سوال من اينجا شروع ميشه: ايشون ابتدا يك سوزن زد ب نوك انگشت من و با قطره چكان خون رو برداشت و بلافاصله دوباره يجا ديگه رو سوراخ كرد و با قطره چكاني ك خون داخلش بود( نميدونم مال خودم بود يا يه قطره چكون با خون ديگه) فقط خوني ك از سوراخ جديد بيرون اومده بود رو پخش كرد و خوني وارد قطره چكان نكرد حالا من سوالم اينه كه ممكنه اين همه بازي براي اين بوده كه منو بكشه اونجا و الوده كنه؟؟؟ چون من فقط چند دفعه ايشونو ديده بودم و نتونستم خودمو قانع كنم كه ايشون از من كمك مالي بخواد لطفا منو راهنمايي كنيد ممنونم