سلام خواهش میکنم سوال منو جواب بدین؟خودارضایی داشتم وبالای پردم پارس یعنی قسمت بالای ورودی واژنم ایا بکارتم سالمه؟توروخداجواب بدین
elham20oo نوشته است: سلام خواهش میکنم سوال منو جواب بدین؟خودارضایی داشتم وبالای پردم پارس یعنی قسمت بالای ورودی واژنم ایا بکارتم سالمه؟توروخداجواب بدین
mina_hmd نوشته است: سلام خسته نباشید .من یه دختر 16 ساله ام ک تا الان حدود سه یا چهار بار خودارضایی کردم اما الان ترکش کردم در خودارضایی هم انگشتم بطور کامل وارد واژنم کردم و شیئی ب اندازه ی قطر یک غلط گیر با طول حدود 10سانت وارد واژنم کردم اما هیچ درد و خونریزی ای نداشتم خودم فکر میکنم پرده ی بکارتم اسیب دیده اما ممکنه پرده بطور کامل پاره شده باشه ؟ من تا الان هیچ رابطه ای نداشتم ممکنه اگه الان پرده آسیب دیده باشه بعد موقع رابطه ی جنسی خونریزی ای داشته باشم؟
اولین بار انگشتم رو وادو واژنم کردم اما هیچ مانعی جلوی ورود انگشتم ب واژنم وجود نداشت .قبل از خود ارضاییم بعضی وقتی ک مینشستم ب واژنم فشار میومد ممکنه قبل از خود ارضایی در اثر همین فشاری ک ب واژنم وارد میشده پرده پاره شده باشه؟؟؟
asal64914 نوشته است:اقای دکتر ممنون از سایت خوب شمادو سال پیش نامزدی داشتم ک ب هم خوردولی یکبار با فشار سر التشو میخواست داخل کنه که نزاشتمو یک بار دوتا انگشتشو داخل کردندر حد یک سر سوزن خون بیشتر ندیدمچند وقت پیش رفتم پیش ماما گفتن یک اسیب کوچیک داره و پرده م حلقویه ولی خونریزی دارمولی گفتن ک ممکنه کسی خراشو نبینهالبته خودم نگاه کردم ی بریدگی کوچیک سمت راست هستایا ماما شک داشته یا واقعن اسیب دیدهاقای دکتر ممکنه بخاطر اون اسیب کوچیک برگه سلامت ندن؟
Hasti777 نوشته است: سلام من دختری ۱۷ ساله هستم که چند باریبا دوس پسرم نزدیکی بدون دخول داشتم در حد فشار کم و خوردن
ایا ممکن است به بکارت من اسیبی رسیده باشد؟؟؟
لطفا جواب بدین چند روزه خیلی استرس دارم
M_z1366 نوشته است:سلام ،سوالم من در مورد معاینه پرده بکارت هست،میخواستم ببینم میشه بدون صندلی مخصوص و چراغ تشخیص داد که پرده سالمه یا نه ؟البته منظورم اینه که دکتر این کارو انجام بده
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|