باسلام قصدبارداری دارم 35ساله هستم سونو دادم جوابش درسونوگرافی به روش واژینال ابعادرحم34*65میلیمتر بوده وطرح اکوی میومتر هموژن می باشدضخامت آندومتر7میلیمتراست تخمدان داشت با ابعاد25*48میلیمتر و اواری راست جلوی فولیکول با قطر14میلیمتر وتخمدان چپ18*23 میلیمتر و اواری چپ حاوی فولیکول با حداکثر قطر 6میلیمتر می باشد و کیست یا ضایعه در ادنکسها مشاهده نشد و مایع آزاد شکم مشاهده نشد،دکتر بهم قرض یاسمین داد چرا؟و برای حاملگی چکاری باید بکنم آیا اقدام کنم یا نه؟ سوال بعدی یک سونو دیگه قبل این سونو بالا انجام دادم که دکتر گفت تکرار کنم و منم سونو بالا را گرفتم واما سونو قبلی که به فاصله دو روز قبل از سونو بالا گرفتم رحم به ابعاد35* 71 واکو ی هموژن به ضخامت8میلیمتر و تصویر یک کانون کیستیک دارای اکوی منتشرداخلی به قطر 27میلیمتر در تخمدان راست دیده شد سونوگرافی فالوآپ پس از دو ماه توصیه میشود و تخمدان چپ با سایز نرمال فاقد ضایعه کیستیک یا سالید می باشد مایع آزاد در بن بست دوگلاس مشاهده نشد،لطفا تفسیر این دو سونو را بفرمایین با تشکر
یک نکته این دو سونو به فاصله دو روز بوده و هر دو روز 28 و 30 سیکل قاعدگی بوده احتمالا تا فردا پریود میشم یک سونو امروز گرفتم یکی دو روز پیش
یک نکته این دو سونو به فاصله دو روز بوده و هر دو روز 28 و 30 سیکل قاعدگی بوده احتمالا تا فردا پریود میشم یک سونو امروز گرفتم یکی دو روز پیش