ayda66 نوشته است: چرا کسی جواب منو نمیده؟ 😥😥😥مجبور شدم قرص بخورم
من باکره هستم. تاریخ 5 خرداد پریودی من شروع شد و تاریخ 12 دوره قاعدگیم تموم شد. تاریخ 13 با نامزدم رابطه داشتیم. ولی بدون دخول و فقط با مالش آلتشون به واژنم.... ولی قبل ازینکه ارضا بشه از من جدا شد و آبشو یه جا دیگه خالی کرد. مطمان هستم مایع منییب مطلقا با واژنم در تماس نبود. بعد دسشویی رفت و با دسمال خودشو تمییز کرد. بعد تقریبا نیم ساعت دوباره با مالش ارضا شد و دوباره قبل ارضا شدن جدا شد و یه جا دیگه آبشو ريخت. حالا به نظر شما احتمال داره هنگام مالش اسپرمی وارد بدن من شده باشه؟با توجه به اینکه تاریخ 12 تموم شدم و هنوز تخمک گذاری صورت نگرفته احتمال حاملگی هست؟توروخدا زوب جواب بدین. اگه احتمالش هست فقط چند ساعت فرصت دا م تا قرص اورژانسی بخورم. چون فردا 72 سذعتم تموم میشه. بازم میگم مایع منی با واژنم تماس نداشت و در فاصله دو بار ارضا شدن دسشویی رفت و با دسنال تمییز کرد خودشو.
ولی چون جواب ندادین مجبور شدم 48 ساعت بعد رابطه دوتا لژیونل 0.75 رو 24 ساعت مونده به 72 ساعت خوردم. امروژ ترشحات بدنم خیلی زیاده. به رنگ سفید. نگرانم مبادا قبل از خوردت قرص تخمک گذاری انجام شده باشه. حتی اگه انجامم شده باشه قرصا تاثیرشونو میزارن؟و روند پریودی من چگونه خواهد بود؟ باید زوتر از موعد مقرر منتظر پریودی باشم یا دیرتر؟ اصلا احتیاجی به قرص خوردن بود؟ با خوردن قرص بارداری منتفی شده؟
سلام عزیزم اصلا جای نگرانی نیست و بارداری کلا منتفی هست قرص هم الکی خوردی
اصلا نگران نباش