سلام خسته نباشید،من بیست سال سن دارم مدتی است برای من یه مشکلی بوجود اومده و احساس میکنم باعثش خودم بودم حقیقتش من بنا به دلایلی و از حس ترس همیشه جلوی انزال خودم رو میگرفتم و تحریک پذیری رو تا نزدیک به انزال ادامه میدادم و همیشه جلوی خروجش رو میگرفتم
الان یه مدت میشه که جریان ادراری ضعیفی دارم و مدام تکرر ادرار دارم و احساس میکنم حین دفع ماهیچه ای که باید ازاد بشه که من راحت دفع ادرار کنم آزاد نمیشه و احساس نیاز به دفع ادرار خصوصا در حالت درازکشیدن بیشتره
من بعد از دفع ریزش ادرار دارم و به غیر از آن در دیگر مواقع ریزش ادرار ندارم
میخواستم بدونم آیا کاری که مدت زیادی انجام دادم و با توجه به مشکلات پیش آماده برای من مسئله جدی است ؟ یا خیر ؟ خواهشا کمکم کنید ؟ اصلا آرامش ندارم و دائم مضطربم و فکر میکنم مشکلم دیگه حل نمیشه خواهشا بهم بگید
خیلی ممنون
الان یه مدت میشه که جریان ادراری ضعیفی دارم و مدام تکرر ادرار دارم و احساس میکنم حین دفع ماهیچه ای که باید ازاد بشه که من راحت دفع ادرار کنم آزاد نمیشه و احساس نیاز به دفع ادرار خصوصا در حالت درازکشیدن بیشتره
من بعد از دفع ریزش ادرار دارم و به غیر از آن در دیگر مواقع ریزش ادرار ندارم
میخواستم بدونم آیا کاری که مدت زیادی انجام دادم و با توجه به مشکلات پیش آماده برای من مسئله جدی است ؟ یا خیر ؟ خواهشا کمکم کنید ؟ اصلا آرامش ندارم و دائم مضطربم و فکر میکنم مشکلم دیگه حل نمیشه خواهشا بهم بگید
خیلی ممنون