سلام خسته نباشید و ممنون بابت سایت خوبتون ...من 22سالمه و به تازگی با پسر عموم نامزد کردم ...تا قبل این قضیه اصلا به این چیزا فک نمیکردم و الانشم بیشتر به اصرار خانوادمه ...چون پسر خوبیه و از این حرفا ...حالا مهمترین مشکل من مربوط میشه به ازدواج من واقعا برام سخته تا حالا با یه پسر غیر از فامیل هیچ حرفیم نزدم و برخوردی نداشتم و فامیلم حد حدود و رعایت میکردم حالا این قضیه خیلی برام سخته هربار که میاد تو ذهنم میترسم و نمیدونم باید چیکار کنم و خجالت میکشم و همین خجالتم باعث دودلیم میشه اصا نمیدونم باید چیکارکنم و برام سخته با بقیه مشورت کنم ...من هیچی نمیدونم و بدترازهمه اینکه تااالا با این ادم جور دیگه بودم و ازاین به بعد نقشش جور دیگه ای میشه اذیتم میکنه ..نه فقط اون کلا از ازدواج میترسم و خجالت میکشم ممنون میشم راهنماییم کنید نظرات بقیه رو که خوندم بیشتریا گفته بودن بعدا رفع میشه ولی من الان نگرانم باید چیکار کنم چه رفتاری داشته باشم اصا چجوری باشم .......وقتی به اینکه قراره منواون تو یه خونه وکنارهم زندگی کنیم فک میکنم میخوام گریه کنم این خجالت و استرس خیلی عذاب اوره ..ممنون میشم کمکم کنید