ghr_talaneh نوشته است: باسلام
ممكن است بفرماييد اسپرم موجود در مني مرد تاچه مدت خارج از واژن زنده ميماند وقدرت باروري دارد. باتشكر
سلام.
مدت اون عمر اون بسیار کمه و از چند لحظه تا چند دقیقه متغیره. ولی خیلی زیاد نیست و زود میمیره.
ghr_talaneh نوشته است: باسلام
ممكن است بفرماييد اسپرم موجود در مني مرد تاچه مدت خارج از واژن زنده ميماند وقدرت باروري دارد. باتشكر
royane نوشته است: با سلام
ببخشید آقای دکترمن سئوالی ازتون داشتم من بعد از آخرین پریودم چند بار رابطه جنسیه بدون دخول داشتم و تنها منی نامزدم روی واژنم ریخته اما حالا یک هفته است که پریودم عقب افتاده به یک کارشناس مامایی مراجعه کردم و اواز من تست حاملگی خون گرفت و گفت منفی هست ودو آمپول پرژسترون برای اینکه پریود بشم نوشت اما باز دوروز از آن میگذره و من هنوز پریود نشدم ممکنه که اشتباه کرده باشه؟ومن حامله باشم البته بعضی وقتها درد شکم و کمر که از علائم پریودم هست رو هم داشته ام ولی هنوز نشدم لطفا راهنماییم کنید
nanieh نوشته است: سلام
من 29 تیر پریود شدم و 4 تیر پریودم تموم شد. در تاریخ 11 مرداد رابطه جنسی تماسی و بدون دخول داشتم. منی هم روی شکمم ریخته شد. می خواستم بدونم احتمال حاملگی چقدره؟! خواهشاً جواب بدید من خیلی نگرانم!!!
aryana1 نوشته است: سلام.خب بله احتمال هست که در مجاری اسپرم باقی مونده باشه و نفوذ کرده باشد. بهتر بود زمان رابطه جنسی را مینوشتید یعنی اینکه در روز چندم دوره ماهیانه خانوم بوده؟ ولی بهتره برای رفع نگرانی و اطمینان1هفته بعد تست بتا بدهید.
iman-aghili نوشته است: سلام آقای دکترسلام.
من در روز یکشنبه شب با نامزدم نزدیکی سطحی در روز 12 پریودش داشتیم که مقداری اسپرم بر روی دهانه واژن او ریخت که من با او گفتم که 4تا LD مصرف کند و 4تای دیگر هم 12 ساعت بعد....که او ساعت 3 بعد از ظهر دو شنبه 4تا LD مصرف کرد و شب ساعت 4.30 به جای 4 تا 2تای دیگر مصرف کرد به صوررت خودسرانه.
حالا چه میشود نگرانی من بیش از حد است آجه الان موقع بچه دار شدن نیست
در ضمن اضافه کنم که پرده ی بکارت موجود میباشد.
کمکم کنید
mehdi_mfs نوشته است:سلام.aryana1 نوشته است: سلام.خب بله احتمال هست که در مجاری اسپرم باقی مونده باشه و نفوذ کرده باشد. بهتر بود زمان رابطه جنسی را مینوشتید یعنی اینکه در روز چندم دوره ماهیانه خانوم بوده؟ ولی بهتره برای رفع نگرانی و اطمینان1هفته بعد تست بتا بدهید.
با سلام و ممنون از پاسخ شما
زمان رابطه جنسی 1 هفته بعد از پايان قاعدگي بوده يك سوال ديگه:
اينكه اگر حاملگي اتفاق افتاده باشه چه كاري ميشه انجام داد؟ آيا راهي وجود داره؟
iman-aghili نوشته است: ممنون
میشه دوباره قرص رو مصرف کرد؟؟؟؟؟
مشکلی ایجاد نمیکنه
ممنون میشن زود جواب بدید
iman-aghili نوشته است: ممنون
میشه دوباره قرص رو مصرف کرد؟؟؟؟؟
مشکلی ایجاد نمیکنه
ممنون میشن زود جواب بدید
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|