سلام ممنونم که وقتتون در اختیارما میزارین دختری بیست ساله ام که نامزددارمو صیغه محرمیت خوندیم و ایشون چندبار به اندام من دست زده گاهی حس کردم انگشتش خیلی نزدیک بکارتم رفته چون ناخان داشت و گاهی با فشارزیاد قسمت کولیتوریس مالش میداد که یه دفعه بعداز یک ساعت ترشح داشتم اما همون لحظه درد و خونریزی نداشتم و چیزی به طور کامل وارد واژنم نشده خودم چندبار معاینه کردم حس میکنم پرده م اسیب دیده اخه دوتا شکاف داره ( روی ساعت بین 3و6 ،و شکاف بعدی بین 9و12) وحالتش فرق داره درحالت عادی انگاری بکارت بسته س سوراخش زیاد بزرگ وباز نیس ولی ببخشیدوقتی زور میزنم سوراخش یکم باز میشه ودوتاشکاف مشخص میشه چون خودش به اندامم دست زده و خونی ندیده میترسم شب عروسی خونی نبینه وحرفای منو باور نکنه خواستم بپرسم..
1.اگه بکارت اسیب دیده باشه هنگام اولین دخول کامل بازم خونریزی داره؟ینی ممکنه اگه پرده خونریزی نکنه دیواره ی واژن خونریزی کنه؟
2.با مالیدن با فشارزیاددست به صورت عمودی یا با دست ضربه زدن به بالای اندام بکارت صدمه میبینه؟انگشتی وارد واژن نشده
3.اگه مجبوربشم برم پزشکی قانونی اونجاتشخیص میدن که اسیب بکارت براثرچی بوده
چون خانوادم خیلی تعصبی هستن امکانش نیس بهشون چیزی بگم و برم دکترتامعاینه بشم خیلی استرس دارم ومیترسم چندوقته اصلانمیتونم بخوابم ممنون میشم کمکم کنین...
1.اگه بکارت اسیب دیده باشه هنگام اولین دخول کامل بازم خونریزی داره؟ینی ممکنه اگه پرده خونریزی نکنه دیواره ی واژن خونریزی کنه؟
2.با مالیدن با فشارزیاددست به صورت عمودی یا با دست ضربه زدن به بالای اندام بکارت صدمه میبینه؟انگشتی وارد واژن نشده
3.اگه مجبوربشم برم پزشکی قانونی اونجاتشخیص میدن که اسیب بکارت براثرچی بوده
چون خانوادم خیلی تعصبی هستن امکانش نیس بهشون چیزی بگم و برم دکترتامعاینه بشم خیلی استرس دارم ومیترسم چندوقته اصلانمیتونم بخوابم ممنون میشم کمکم کنین...