سلام. در صورتی که رابطه جنسی بدون دخول باشد و مایع منی بیرون و داخل واژن ریخته نشود، فقط در حد مالیده شدن آلت تناسلی مردانه به واژن بدون لباس احتمال حاملگی هست؟
بدلیل استرس زیادی که داشتم در ۴۸ ساعت بعد ارتباط ۲ عدد قرص اورژانسی مصرف کردم و بشدت نگرانم و استرس دارم..
و تاریخ پریودیم ۹۹/۴/۴ تا۹۹/۴/۹ بوده و۹۹/۴/۱۹ ارتباط داشتم
و از لحاظ دوره تخمک گذاری به چه صورته؟
و یک هفته تا زمان پریودی باقی مونده آیا مصرف این قرص تاثیری در این روند داره؟
و بودن و نبودن پیشاب چه تاثیری دارد و به چه صورته؟
چون بدلیل اینکه ناحیه واژن مرطوب بود دقیقا نمیدونم ک از خودم بوده یا پیشاب ولی از نامزدم که پرسیدم ایشون میگن پیشابی وجود نداشته
اما خیلی خیلی استرس دارم خواهش میکنم هرچه سریعتر توضیحات کاملی رو در این خصوص به من بدید و اینکه من چیکار کنم؟ اصلا باوجود اینکه قرص اورژانسی خوردم ایا نیازی به تست بتا هست یا تا زمان پریود شدنم صبر کنم؟؟
بدلیل استرس زیادی که داشتم در ۴۸ ساعت بعد ارتباط ۲ عدد قرص اورژانسی مصرف کردم و بشدت نگرانم و استرس دارم..
و تاریخ پریودیم ۹۹/۴/۴ تا۹۹/۴/۹ بوده و۹۹/۴/۱۹ ارتباط داشتم
و از لحاظ دوره تخمک گذاری به چه صورته؟
و یک هفته تا زمان پریودی باقی مونده آیا مصرف این قرص تاثیری در این روند داره؟
و بودن و نبودن پیشاب چه تاثیری دارد و به چه صورته؟
چون بدلیل اینکه ناحیه واژن مرطوب بود دقیقا نمیدونم ک از خودم بوده یا پیشاب ولی از نامزدم که پرسیدم ایشون میگن پیشابی وجود نداشته
اما خیلی خیلی استرس دارم خواهش میکنم هرچه سریعتر توضیحات کاملی رو در این خصوص به من بدید و اینکه من چیکار کنم؟ اصلا باوجود اینکه قرص اورژانسی خوردم ایا نیازی به تست بتا هست یا تا زمان پریود شدنم صبر کنم؟؟