سلام دختری 20 ساله هستم دوماه پیش عصبی شدم و سر جریانی حرص خوردم وبلافاصله حس داغی شدیدی تو قسمت بالای سرم داشتم و بعد اون دچار سردرد شدید و بی سابقه ای در بالای سرم شدم. حدود یک هفته این سردردو داشتم. روز دوم به بعد سردرد به سمت چپ صورتم مخصوصا ابری چپم زد و یه حالت گز گز و سنگینی داشت. چشمام توی سردردم به نور حساس شده بود. این سنگینی توی اون یکهفته به بعضی از قسمتای صورتمم رسید مثلا گونه ی چپم یا گاهی لبم که بعصی اوقاتم درد میکرد. سردردم به قدری شدید بود ک حس میکردم خون یه تیکه از سرم جمع شده و فشار میده ک گاهی باید دراز میکشیدم تا فشاری ک حس میکردم کمتر شه. روز سوم بود که متوجه شدم چشم چپم تغییر کرده پلک پایینم بیشتر از اون سمت پف داره و حتی حالت پلک بالامم عوص شده.و کلا چشم چپم از راستیه کوچیکتر شده. دکتر مغزو اعصاب رفتم معاینه کرد نوار مغز گرفت و بعد سوال جواب چون متوجه شد من به شدت استرسیم برام قرص ضد افسردگی و ارامبخش نوشت ولی توصیه کرد اگ تونستم مصرف نکنم منم مصرف نکردم. حالا من بعد از تقریبا دوماه بعصی اوقات ک یکم عصبی میشم دوباره سردرد میگیرم. چشم چپم هنوز خوب نشده. و بعصی اوقات تو سردردم دو طرف صورتم سنگینی میکنه. راستش سوالم اینه ک سردردم میتونه مشکل جدیه ای باشه و اگ هست چی مثلا؟و چشم چپم واقعا باعت افسردگیم شده خوب میشه ؟اخه بعد 2 ماه همون شکلیه و از اون یکی چشمم کوچیکتره.